Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι στην θεραπεία του Πατριάρχη συμμετέχουν και γιατροί που έφτασαν από την Ρωσική Ομοσπονδία.
Ο προκαθήμενος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας εισήχθη σε στρατιωτικό νοσοκομείο του Βελιγραδίου στις 4 Νοεμβρίου όταν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.
Παρουσίαζε ήπια κλινική εικόνα ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να γίνει εισαγωγή λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του (90 ετών).
Η κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Ειρηναίου άρχισε από χθες να επιδεινώνεται και πλέον, επίσημα, κρίνεται κρίσιμη. Σήμερα το πρωί δημοσιεύματα ιδιωτικών ΜΜΕ μετέδιδαν ότι ο Πατριάρχης απεβίωσε.
Την πληροφορία αυτή διέψευσε με νέο ανακοινωθέν η σερβική Εκκλησία χαρακτηρίζοντας ανήθικα τα σχετικά δημοσιεύματα. Σημειώνεται ότι ο Πατριάρχης Ειρηνάιος χοροστάτησε στις 30 Οκτωβρίου στην εξόδιο ακολουθία του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας Αμφιλόχιου ο οποίος απεβίωσε από επιπλοκές του κορονοϊού.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έκπληκτοι οι περαστικοί: Μεσογειακή φώκια βγήκε στο δρόμο…στη Φθιώτιδα! ΦΩΤΟ
- Φρ. Μπελέρης για Αμμόχωστο: Δραματική η κατάσταση – Μια ευρωπαϊκή πόλη παραμένει κλειστή από το 1974
- Και η Κίνα ανησυχεί για την κλιμάκωση μεταξύ Πακιστάν και Αφγανιστάν
- Οι πρακτικές χρήσεις της μπατονέτας που ίσως δεν γνωρίζετε
- Πολωνία: Ακόμη μία χώρα που σχεδιάζει την απαγόρευση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε χρήστες κάτω των 15 ετών
- Ταυτοποιήθηκε 43χρονος που καλούσε σε επίθεση κατά της Α. Λατινοπούλου μέσω social media
- Το σπάνιο ΒΙΝΤΕΟ του Σιλβέστερ Σταλόνε από τα γυρίσματα του θρυλικού “Rocky”
- Θεσσαλονίκη: 22χρονος απείλησε οδηγό ταξί με μαχαίρι για να τον ληστέψει – Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του
- Τότε θα γίνει η επόμενη συνάντηση ΗΠΑ- Ουκρανίας – Ρωσίας, σύμφωνα με τον Ζελένσκι
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 62χρονος φυγόποινος
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ
ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΜΕΤΡΟ
ΓΙΟΡΤΗ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΑΔΕ
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ
ΑΘΗΝΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ









