«Ειδικοί» και κληρικοί «μια γροθιά»! Στήθηκαν για πρώτη φορά τα παραβάν εμβολιασμού σε εκκλησία της Κρήτης – ΒΙΝΤΕΟ

Οι αντιδράσεις...θλιβερά λίγες.

Ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί οι εμβολιασμοί πολιτών στην εκκλησία της Παναγίας στις Άνω Αρχάνες ο προαύλιος χώρος της οποίας έχει μετατραπεί από το πρωί σε εμβολιαστικό κέντρο.

Δεκάδες ήταν οι πολίτες, κυρίως ηλικιωμένοι, που έσπευσαν να εμβολιαστούν, καθώς μέχρι σήμερα κρατούσαν επιφυλάξεις.

Καταλυτικό ρόλο για το αντίθετο έπαιξε η τοπική εκκλησία και πιο συγκεκριμένα ο ιερέας, Ανδρέας Καλιοντζάκης, ο οποίος έστησε από κοινού με τον «ειδικό», Νίκο Τζανάκη, το πρώτο εμβολιαστικό κέντρο στον προαύλιο χώρο εκκλησίας.

Σύμφωνα με το τοπικό cretalive όμως δεν έλειψαν και οι…παραφωνίες, καθώς υπήρξαν κι εκείνοι που αντέδρασαν φτάνοντας μέχρι και του σημείου να απειλήσουν τον Παπά Ανδρέα Καλιοντζάκη.

Αυτό εξηγεί και τον λόγο που η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, αρχικά εγκαταστάθηκε πίσω από το ναό. Όταν έφτασε το συνεργείο του ΕΟΔΥ στο χωριό, επιχειρήθηκε να μετακινηθεί το παραβάν για τον εμβολιασμό, μπροστά από το ναό, αλλά υπήρξαν αντιδράσεις. Μάλιστα ακούστηκε από μια ηλικιωμένη να λέει πως ήλθε για εμβόλιο χωρίς να το ξέρουν τα παιδιά της και δεν ήθελε να φανεί πως έκανε το εμβόλιο.

Ο ιερέας Ανδρέας Καλιοντζάκης μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως δέχεται ορισμένα υβριστικά μηνύματα, ενώ κάποιοι τον παρομοιάζουν μέχρι και με τον Αντίχριστο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί