«Δόξα και τιμή» – Αυτούς τους ιεράρχες θέλουν για την «μεγάλη επανεκκίνηση» – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι είπε γνωστός δημοσιογράφος

Όπως σας έχουμε ενημερώσει η επόμενη μέρα μετά τον κορωνοϊό, ονομάζεται μεγάλη επανεκκίνηση, φέρνοντας αλλαγές στις ζωές των ανθρώπων με έμφαση στα μέτρα περιορισμού, την ψηφιοποίηση και την οικονομία (ΕΔΩ).

Η επόμενη μέρα θέλει και τους κατάλληλους ιερείς, οι οποίοι θα είναι υπάκουοι στις «επιταγές» της όποιας εξουσίας, εθνικής ή παγκόσμιας, και όχι «φανατικοί ζηλωτές», όπως ονομάζονται όσοι ιερείς αντιδρούν στα μέτρα περιορισμού με αφορμή τον κορωνοϊό, τα οποία έχουν επιφέρει και το κλείσιμο των εκκλησιών.

Έτσι λοιπόν γνωστός δημοσιογράφος αναφώνησε «ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ» για τους ιεράρχες στην Πάτρα, οι οποίοι συνέστησαν στον κόσμο να «κλειδωθεί» σπίτι και να μην προσέλθει στην εκκλησία για τον χθεσινό εορτασμό του Αγίου Ανδρέα.

Δείτε το βίντεο:

Ας δούμε και τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος χθες, μεταξύ άλλων:

«Σας παρακαλώ θερμά όλους για μία ακόμη φορά: τηρήστε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμοδίων υγειονομικών αρχών μας Πολιτείας. Αυτοπεριοριστείτε, πειθαρχήστε και προστατεύστε, με τη στάση μας και με τη συμπεριφορά μας, την υγεία και τη ζωή τη δική μας και των αγαπημένων μας ανθρώπων και όλων των συνανθρώπων μας. Ενωμένοι ως Λαός, να είστε βέβαιοι ότι δεν θα μας εγκαταλείψει ποτέ ο Θεός».

Αναμφιβόλως, τέτοιους ιερείς θέλουν οι έχοντες την εξουσία: Να δίνουν στο ποίμνιο τις σωστές εντολές, ειδικά όταν φτάσει η ώρα για το σφράγισμα του «καλού υπάκουου και εμβολιασμένου πολίτη».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί