Δωδώνης: «Αφήστε τα αυτά περί τσιπ»!! Συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος για τις ταυτότητες, vid

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης...

Συνήλθε σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 167ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στην πρώτη Συνεδρία της για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Ένα από τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν είναι εκείνο των νέων ταυτοτήτων. Η συνεδρίαση θα κρατήσει μέχρι τις 7/9.

Θυμίζουμε πως ήδη ο Αρχιεπίσκοπος έχει κάνει μία πρώτη δήλωση σχετικά με το μείζον ζήτημα και τις αντιδράσεις που προκύπτουν γύρω από αυτό.

«Είναι πιο σημαντικό να μένουμε ενωμένοι με τις αποφάσεις της Εκκλησίας, παρά προσκολλημένοι στην ατομική μας γνώμη. Καλούμαστε να έχουμε εμπιστοσύνη στην Εκκλησία», είχε πει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δεν αναμένεται σήμερα να βγει κάποιου είδους ανακοίνωση ειδικά για τις ταυτότητες από την Ιερά Σύνοδο.

Ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις ορισμένων Μητροπολιτών όπως του Δωδώνης, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε εκείνους που αντιδρούν να αφήσουν τη ρητορική περί μικροτσίπ στις ταυτότητες και έλευση του Αντιχρίστου:

«Ούτε ταυτότητες ούτε τσιπάκια ισχύουν. Ας τα αφήσουν αυτά κάποιοι και ας προσαρμοστούν στην πραγματικότητα. Τα χαρτιά είναι να τα δείχνουμε στο τελωνείο και στην τράπεζα για να πάρουμε τον μισθό μας. Από κει και πέρα τίποτα άλλο. Όποιος θέλει ας μην το πάρει»:

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί