«Δέματα αγάπης» από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Εκατοντάδες «δέματα αγάπης» σε οικογένειες που ζουν υπό δύσκολες συνθήκες και μοναχικά άτομα διένειμε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της ηθικής και υλικής υποστήριξης των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών και με γνώμονα την αγάπη και την αλληλεγγύη στις σημερινές δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ο Τροφοδότης», των Ιερών Ναών και των Ενοριακών παραρτημάτων του Φιλοπτώχου Ταμείου, προχώρησε στη διανομή κατ’ οίκον των απαραίτητων αγαθών διαβίωσης σε άπορους και άλλους ανθρώπους που ζουν σε δύσκολες συνθήκες, έχοντας λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα και προφυλάξεις που ορίζονται από τις αρμόδιες δημόσιες υγειονομικές αρχές.

«Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μια πράξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς και θα συμβάλλει ουσιαστικά στη στήριξη, τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, πολλών οικογενειών που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης», επισημαίνει ο μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων παραχώρησε ο Δήμος Κατερίνης, ενώ οι ανάγκες για την προετοιμασία των «δεμάτων αγάπης» καλύφθηκαν από την ανταπόκριση δημοτών, φορέων και επαγγελματιών του νομού.

photo pexels

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί