Αποκαλυπτικές δηλώσεις Ελληνίδας λοιμωξιολόγου: «Δεν μεταδίδεται ο κορωνοϊός με τη Θεία Ευχαριστία – Εγώ θα κοινωνήσω»

Στην άποψή της ότι ο κορωνοϊός δεν μπορεί να μεταδοθεί αν κάποιος κοινωνήσει επέμεινε η λοιμωξιολόγος Ελένη Γιαμαρέλλου

«Όποιος πάει να κοινωνήσει, άσχετα αν το πιστεύει ή δεν το πιστεύει, συμμετέχει στο μυστήριο. Επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος για κορωνοϊό όπως και για κανένα άλλο μικρόβιο.

Εδώ το ξέρετε ότι τότε που είχαμε τους λεπρούς στην Ελλάδα, οι ιερείς κοινωνούσαν τους λεπρούς μετά κοινωνούσαν άνθρωποι άλλοι και κανείς ποτέ δεν κόλλησε;», είπε η Ελένη Γιαμαρέλλου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ την Πέμπτη (14.05.2020).

Η γνωστή λοιμωξιολόγος είπε και πάλι ότι πιστεύει πως ο πιστός που κοινωνεί δεν μπορεί να κολλήσει κορωνοϊό, αλλά «αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα πάει κάπου αλλού την άλλη ημέρα και θα κολλήσει και μπορεί να ενοχοποιεί το μυστήριο».

«Είναι κάτι που υπερβαίνει και το νου μας και τις απόψεις μας και τις σκέψεις μας» πρόσθεσε και στην ερώτηση των δημοσιογράφων εάν υπερβαίνει και την υγεία μας η καθηγήτρια απάντησε:

«Ασφαλώς και την υγεία μας. Σε προφυλάσσει και στην υγεία σου ούτε συζήτηση».

Για τις ενστάσεις των επιστημόνων στην άποψη αυτή, η Ελένη Γιαμαρέλλου είπε ότι επειδή πρόκειται για μυστήριο και δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης!

«Εδώ δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης. Είναι η έννοια του μυστηρίου. Η οποία είναι πάνω από την επιστήμη και επηρεάζει την επιστήμη. Επομένως ή πιστεύεις ότι συμμετέχεις στο μεγαλύτερο μυστήριο και δεν παθαίνεις τίποτα ή δεν πηγαίνεις να κοινωνήσεις αν φοβάσαι», είπε χαρακτηριστικά.

(newsit – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί