Με τον Ρωμαιοκαθολικό Αρχιεπίσκοπο του Σάλτσμπουργκ Φραντς Λάκνερ, συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με εκκλησιαστικά σάιτ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, και από αυτή την συνάντηση βγήκε μια τεράστα είδηση, η οποία δείχνει πως έπονται ραγδαίες εξελίξεις στην θρησκευτική χριστιανοσύνη, με την Εκκλησία της Ελλάδας να σιωπά, εγκρίνοντας προφανώς αυτό που θα ακολουθήσει.
Ο Πατριάρχης επισκέφθηκε τον Ρ/Καθολικό Αρχιεπίσκοπο στην έδρα του, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Αυστρίας κ. Αρσένιο, τον Διάκονο κ. Οικουμένιο, Κωδικογράφο της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, τον Διάκονο κ. Μιχαήλ Γιαβρή και τον κ. Θεμιστοκλή Καρανικόλα, υπάλληλο των Πατριαρχείων.
Στο σημείωμά του στο βιβλίο επισκεπτών ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναφέρει τόσο το θέμα των εκεί συνομιλιών όσο και την συνεργασία που έχει με τον Πάπα κ. Φραγκίσκο, προαναγγέλλοντας «ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ»!
Το σημείωμα του Οικουμενικού Πατριάρχου το οποίο συνυπογράφουν οι συνοδοί του έχει ως εξής:
“Μέσα εις ατμόσφαιραν αδελφικής αγάπης και αμοιβαίας εκτιμήσεως συνηντήθημεν σήμερον με τον αδελφόν Franz, Αρχιεπίσκοπον του Salzburg,εις την έδραν αυτού και παρόντων και των εκατέρωθεν συνοδών μας, συνομιλήσαμεν δια θέματα που αφορούν εις τας αδελφάς Εκκλησίας μας και την μαρτυρίαν των εν τω κόσμω και ηυχήθημεν να μη βραδύνη επί πολύ ακόμη να ανατείλη η μεγάλη και επιφανής ημέρα της των πάντων ενώσεως. Ο αδελφός Πάπας Φραγκίσκος και η ημετέρα μετριότης εργαζόμεθα και εντόνως προσευχόμεθα δια την ταχείαν έλευσιν αυτής της ημέρας Κυρίου.
16.2.2022
Ο Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος,
Metropolitan Arsenios of Austria,
Diakon Oecumenius Kodikograph,
Dr. Michael Giavris, Themistoklis Karanikolas
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ πως, σύμφωνα με τον Carlo Maria Viganò αρχιεπίσκοπο της Καθολικής Εκκλησίας, προωθείται «το σχέδιο καταστροφής της Εκκλησίας, προκειμένου να την αντικαταστήσουν με μία φιλανθρωπική οργάνωση μασωνικής έμπνευσης» – ΕΔΩ.
Παράλληλα, όπως έχει μεταδώσει προσφάτως το βρετανικό BBC, οι θρησκείες θα αλλάξουν μορφή, έτσι ώστε να αφομοιωθούν από την Μεγάλη Επανεκκίνηση!!!
Θυμηθείτε τα βίντεο, καθώς φαίνεται πως η Ένωση των εκκλησιών δεν θα γίνει για την ειρήνη και την Αλήθεια!
Με πληροφορίες από romfaia. gr, ΦΩΤΟ pixabay/intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Eυλογιά των αιγοπροβάτων: Παρατείνονται έως τις 15/4 τα προληπτικά μέτρα στην Κρήτη
- Η Τουρκία συνεχίζει τις συνομιλίες για να σταματήσει η κλιμάκωση του πολέμου με το Ιράν
- Πιάστηκε συμμορία που έκλεβε από καταστήματα ηλεκτρονικών – Πώς δρούσε
- ΗΠΑ/Ιαπωνία – Κίνα: Ένα καθόλου ευχάριστο σενάριο
- Τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες της Γης από την αποστολή Artemis II δημοσίευσε η NASA
- Βουλή: Την Πέμπτη του Πάσχα η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το κράτος δικαίου
- Μέση Ανατολή: Σε αδιέξοδο κατέληξε η μεσολάβηση του Πακιστάν και άλλων χωρών, σύμφωνα με δημοσίευμα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 7 του Τραμ
- Γ. Παναγόπουλος: Παρείχα κάθε στοιχείο – Ως πρόεδρος της ΓΣΕΕ συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου
- Οδηγίες για την Ασφάλεια των Τροφίμων στο Πασχαλινό Τραπέζι – Δείτε αναλυτικά









