«Οι πραγματικοί Χριστιανοί δεν νοιάζονται αν πεθάνουν»: Πάστορας στις ΗΠΑ συνεχίζει κανονικά τις λειτουργίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας πάστορας από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι τους χριστιανούς δεν τους νοιάζει αν πεθάνουν από κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας της Εκκλησίας του Ιερού Ναού της Παναγίας στη Λουιζιάνα, Τόνι Σπελ αντιμετωπίζει αρκετές πλημμεληματικές κατηγορίες μετά την απόφασή του να διοργανώσεις θρησκευτικές τελετές, παρά τις εντολές των ΗΠΑ να παραμείνουν οι πιστοί στα σπίτια τους.


Ωστόσο, ο πάστορας δεν αισθάνεται ότι θα έχει λερώσει τα χέρια του με αίμα πιστών, εάν άνθρωποι πεθάνουν από κορονοϊό, λόγω της παρουσίας του στις λατρευτικές του μαζώξεις.

«Όπως σε κάθε επαναστάτη ή όπως σε κάθε ζηλωτή ή όπως σε κάθε αγνό πιστό, ο θάνατος τούς μοιάζει σαν ένας ευπρόσδεκτος φίλος», δήλωσε ο Σπελ, σε βιντεοσκοπημένη συνέντευξή του στο TMZ.

«Οι πραγματικοί χριστιανοί δεν νοιάζονται εάν πεθάνουν. Φοβούνται να ζουν με φόβο», τόνισε.

«Οι άνθρωποι που μπορεί να προτιμούν την τυραννία από την ελευθερία, δεν αξίζουν την ελευθερία τους», δήλωσε ο ιερέας σε ερώτηση για το κατά πόσο προτιμά οι πιστοί να έρθουν στη λειτουργία του και να κολλήσουν κορονοϊό ή να μείνουν σπίτι και να παραμείνουν υγιείς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ιερέας είχε τεθεί σε κράτηση στα τέλη Μάρτη, επειδή εξακολουθούσε να τελεί λειτουργίες παρά τις σχετικές απαγορεύσεις του κυβερνήτη της Λουιζιάνα.

Αφέθηκε ελεύθερος στις 5 Απρίλη και αμέσως διοργάνωσε λειτουργία για την Κυριακή των Βαΐων, που συγκέντρωσε περισσότερους από 1.000 πιστούς. Μάλιστα, κάποιοι απ’ αυτούς κατέφτασαν μέσα σε λεωφορείο ασφυκτικά γεμάτα κόσμο.

(Sputniknews – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί