• Αρχική
  • Άρθρα
  • Οι μουσουλμάνοι έβγαλαν τα κινητά: Ιστορική νίκη του Ισλάμ στην «καρδιά» της Ευρώπης (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι μουσουλμάνοι έβγαλαν τα κινητά: Ιστορική νίκη του Ισλάμ στην «καρδιά» της Ευρώπης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κορωνοίός τα τακτοποιεί όλα...

Με αφορμή τον κορωνοϊό, στο Βερολίνο έγινε κάλεσμα για προσευχή από τζαμί, για πρώτη φορά με μεγάφωνα.

Το κάλεσμα συνέβη ταυτόχρονα με ήχο από τις καμπάνες χριστιανικής εκκλησίας, προκειμένου να τονιστεί η ενότητα, τώρα με τον κορωνοϊό, με αφορμή τον οποίο πετυχαίνουν τα πάντα. Ακόμα και ιμάμη να καλεί σε μουσουλμανική προσευχή μέσα στο κοσμοπολίτικο Βερολίνο.

Πρόκειται για την Εκκλησία της Γέννησης και το τζαμί «Dar Assalam», τα οποία βρίσκονται στην συνοικία Neukolln της γερμανικής πρωτεύουσας.

Οι μουσουλμάνοι πανηγυρίζουν και σπεύδουν να αποθανατίσουν το γεγονός, γνωρίζοντας πως έχουν πετύχει μια μεγάλη νίκη μέσα στα εδάφη της αποκαλούμενης ευρωπαϊκής υπερδύναμης. Τα κινητά αστράφτουν και το Ισλάμ ετοιμάζεται να κατακτήσει την Ευρώπη!

Ωστόσο, αυτό που προωθείται είναι η έλευση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία, όπως θα ισχυριστούν εκείνοι που την προτείνουν, θα προσφέρει «λύσεις» στα προβλήματα του πλανήτη.

Οι πολιτικοί των εθνών-κρατών θα αντικατασταθούν από παγκόσμιους «τεχνοκράτες» με έναν επικεφαλής να συντονίζει την δράση τους.

Το παγκόσμιο Κράτος που θα δημιουργηθεί είναι πιθανό να έχει την δική του θρησκεία, η οποία θα συγχωνεύσει τις υπάρχουσες σε ένα ενιαίο δόγμα, προκειμένου να μην υπάρχουν «διαφορές». Εξού και η ταυτόχρονη «χαρά» εκκλησίας και τζαμιού!

Το ίδιο συνέβη και στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας Άμστερνταμ.