Τι αναμένεται να συμβεί από δω και πέρα

Στις μέρες μας, βιώνουμε πράγματα, τα οποία έχουν προβλεφθεί,

στην Αποκάλυψη του Ιωάννη , αλλά και  σε γραπτά κείμενα, όπως οι προφητείες ή τα λεγόμενα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, όπως λέγονται.

Όπως μας έχει πεί και ο Χριστός, ‘’ερευνάται τας γραφάς’’.

Οφείλουμε, να είμαστε σε εγρήγορση, γιατί  ο πόλεμος έχει φθάσει έξω από την πόρτα μας.

Ας δούμε, τι αναμένεται να συμβεί από εδώ και πέρα. Το πόσο γρήγορα, είναι άγνωστο, αλλά τα γεγονότα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς.

Η ανθρωπότητα λοιπόν αναμένεται να περάσει από τις παρακάτω φάσεις:

 • 1.       Εντατικοποίηση των ελέγχων κατά της προσωπικής ελευθερίας και κατά της προσωπικής ιδιοκτησίας με σκοπό την δημιουργία ενός δουλικού απόλυτα ελεγχόμενου παγκόσμιου λαού.
 • 2.       Επειδή αυτή η διαδικασία δείχνει να είναι χρονοβόρα, άρχισαν να μπολιάζουν , τον δυτικό κόσμο με εγκληματικά στοιχεία και με φανατικούς θρησκόληπτους ισλαμιστές, με σκοπό την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και την δημιουργία φτώχειας και ανασφάλειας, με σκοπό να επιζητεί ο ίδιος ο λαός ένα καθεστώς αυστηρό και δικτατορικό, αρκεί να του προσφέρει, ησυχία, τάξη και ασφάλεια.
 • 3.       Θα ακολουθήσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος μεταξύ Ρωσίας, Κίνας και ΝΑΤΟ. Ήδη οι πρώτοι μικροί τοπικοί πόλεμοι ξεκίνησαν.
 • 4.       Μετά θα ακολουθήσει το ηλεκτρομαγνητικό φλας του Ήλιου που θα καταστρέψει κάθε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό κύκλωμα και κάθε μηχάνημα και κάθε εργοστάσιο και αυτοκίνητο και αεροπλάνο και πλοίο και τρένο και δορυφόρο και τηλεπικοινωνιακό δίκτυο, απλά θα νεκρωθεί.
 • Ουσιαστικά θα γυρίσουμε πίσω στη λίθινη εποχή και θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι απέμεινε από τον πρώην πολιτισμό μας, αρκεί να μην λειτουργεί με ρεύμα.
 • 5.       Τότε θα ανοίξουν οι 72 πύλες της κοίλης Γης και θα βγούνε από μέσα οι Νεφελίμ και τα βιορομπότ τους.
 • 6.       Για πέντε μήνες θα προκαλέσουν καταστροφές και βασανισμούς ανθρώπων, αλλά όχι τον θάνατό τους. Έτσι τουλάχιστον λέει η Αποκάλυψη του Ιωάννου.
 • 7.       Μετά θα πάρουν εξουσία να σκοτώσουν το 1/3 των ανθρώπων που θα έχουν απομείνει. Αυτή θα είναι η χειρότερη περίοδος στην ιστορία της ανθρωπότητος.

 Έτσι θα συμπληρωθούν 72 μήνες, έξι δηλαδή χρόνια. Σε αυτά τα έξι χρόνια, καλείστε να επιβιώσετε.

 Εφόσον λοιπόν, αυτά που γράφει η Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη γίνουν, εγώ προσωπικά πιστεύω, ότι θα γίνουν, μόλις οι άνθρωποι πάψουν να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον, με το σταμάτημα δηλαδή, του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, θα έρθει το φλας του Ήλιου. Αυτή θα είναι και η στιγμή, που θα βάλει τέλος στις προσπάθειες των [θεών και δαιμόνων] να ελέγξουν τον παγκόσμιο πληθυσμό των ανθρώπων. Όλη η τεχνολογία της παρακολούθησης, του φακελώματος και του ελέγχου θα καταστραφεί μέσα σε μία στιγμή.

Σχεδόν αμέσως μετά, θα ανοίξουν , όπως λέει η Αποκάλυψη, οι πύλες της Αβύσσου και οι αρχαίοι θεοί, οι Νεφελίμ, μαζί με τα βιορομπότ τους, θα βγούν από τα Τάρταρα. Αυτοί ξαναλέω, για πέντε μήνες θα βασανίζουν τους πάντες, αλλά δεν θα σκοτώνουν κανέναν.  Έτσι τουλάχιστον λέει η Αποκάλυψη και αυτή την προφητεία επανέλαβαν, όλοι οι μετέπειτα γεροντάδες του Χριστιανισμού.

Στους πέντε αυτούς μήνες, θα ανεβάζουν από τα Τάρταρα, ότι τους χρειάζεται για να κυβερνήσουν τον πλανήτη και εφόσον η μόνη τεχνολογία που θα χρησιμοποιούν θα είναι η γενετική βιοδυναμική, θα ανεβάσουν ένα τεράστιο αριθμό βιορομπότ κάθε χρήσεως. Το μεσοδιάστημα επομένως ,από το τέλος του πολέμου Ρώσων και ΝΑΤΟ, μέχρι τον ερχομό του Πολέμαρχου, χωρίζεται σε δύο περιόδους.

 • Εκείνη που οι Νεφελίμ  θα βασανίζουν τους ανθρώπους , αλλά δεν θα έχουν εξουσία να τους σκοτώσουν και
 • εκείνη κατά την οποία θα πάρουν εξουσία να σκοτώσουν το ένα τρίτο, του υπάρχοντος εκείνη την εποχή, πληθυσμού των ανθρώπων. Το διάστημα δηλαδή, από την αρχή των γεγονότων, χωρίζεται σε:

5 μήνες του Αντιχρίστου,

42 μήνες του πολέμου,

5 μήνες του βασανισμού των ανθρώπων από τους Νεφελίμ και

20 μήνες του αφανισμού του 1/3 των ανθρώπων από τους Νεφελίμ.

Το σχολείο των 5 μηνών

Στους πέντε αυτούς  μήνες, φροντίστε να μείνετε ζωντανοί επιβιώνοντας, αφού σε περίπτωση θανάτου σας, οι Νεφελίμ δεν θα φταίνε.

Φροντίστε να έχετε τροφή και νερό, να είστε υγιείς και πάνω από όλα, αποφύγετε τους εχθρικούς ανθρώπους.

Φροντίστε επίσης, να δείτε και να μάθετε, όσα μπορείτε περισσότερα για τους Νεφελίμ και τα βιορομπότ τους. Κανένα από αυτά δεν θα σας σκοτώσει, αλλά θα έχει εξουσία να σας τραυματίσει και να σας κάνει να πονέσετε. Ωστόσο, όταν η περίοδος των πέντε μηνών περάσει, η θέα τους και μόνο θα σημαίνει θάνατο.

Φροντίστε λοιπόν, να μάθετε παρατηρώντας από απόσταση ή ρωτώντας τρίτους για όλα αυτά τα περίεργα και βεβαίως, εχθρικά πλάσματα που θα πλημμυρίσουν το [πλάτος της Γης]. Όπως μάλιστα λέει ο Άγιος Ανδρέας, όταν δείτε τα ρυπαρά γένη να έχουν βγεί στην επιφάνεια της Γης, τότε θα γίνουν τα πάντα. Πάνω από όλα, στους πέντε αυτούς μήνες, φροντίστε να πάτε στο Αραντίς (Θεσσαλονίκη), όπου δεν θα έχουνε εξουσία να μπούν, ούτε οι Νεφελίμ, ούτε τα βιορομπότ τους.

Να θυμάστε ότι τους σκοτώνει ο χαλκός και το αλατισμένο νερό, όταν μπει στο αίμα τους. Για το λόγο αυτό, αν είναι να μετακινηθείτε προς το Αραντίς (Θεσσαλονίκη), στους πέντε αυτούς μήνες, κάντε το με διαδρομή κοντινή στην θάλασσα, στην οποία θα μπορείτε να καταφύγετε. 

Τα παραπάνω σε ορισμένους , ίσως μοιάζουν απίστευτα, αν όμως δείς καθαρά, οι προβλέψεις, αν μπορούμε να τις πούμε έτσι, έρχονται απευθείας από τον Χριστό μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, πρέπει να είμαστε έτοιμοι, παρόλα τα εμπόδια που μας βάζουν στην καθημερινότητα μας.

Δείτε καθαρά και ετοιμαστείτε.

Πηγή, ΛΙακόπουλος,  ΓΚΠ, τόμος 60

fever

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •