Γυμνόστηθα μοντέλα εισέβαλαν σε γήπεδο – Ο λόγος θα σας εκπλήξει (Βίντεο)

Παγκόσμιες αντιδράσεις: Γυμνόστηθα μοντέλα εισέβαλαν σε γήπεδο!

Μια διαφορετική κατάληξη είχε ένας αγώνας μπέιζμπολ. Μοντέλα σήκωσαν τις μπλούζες τους και έδειξαν τα στήθη τους στον κόσμο του γηπέδου.

Χιλιάδες θεατές έμειναν άναυδοι ενώ άλλοι φώναζαν ρυθμικά:

Δείξτε τα, δείξτε τα!

Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού FOX κατέγραψε την στιγμή που τα μοντέλα σήκωσαν τις μπλούζες τους.

Δείτε τι συνέβη, στο βίντεο που ακολουθεί:

Μπορεί κάποιοι να το διασκέδασαν με την ψυχή τους αλλά ήρθαν και οι συνέπειες για τα όμορφα μοντέλα. Από εδώ και στο εξής δεν έχουν δικαίωμα να μπαίνουν μέσα στα γήπεδα του μπέιζμπολ. Σύμφωνα με την αμερικανική ομοσπονδία μπέιζμπολ, τα δύο μοντέλα έκαναν ότι έκαναν, για να προωθήσουν μια καμπάνια.

Ένα από τα δύο μοντέλα δήλωσε: «Γνωρίζαμε ότι θα τιμωρηθούμε. Το σημαντικό όμως είναι να γραφτείτε στο @SHAGMAG γιατί τα έσοδα πηγαίνουν κατευθείαν σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού προκειμένου να καλύψουν τα ιατρικά τους έξοδα».

Η όμορφη Ρόουζ μαζί με την εξίσου όμορφη Σάμερ έκαναν ότι έκαναν για καλό σκοπό όπως αποκάλυψαν και αυτό μας δείχνει ότι δεν πρέπει να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα και να κάνουμε υποθέσεις, αλλά η ομοσπονδία τις έκρινε αυστηρά, (επειδή εκείνη την στιγμή παρακολουθούσαν από κοντά αλλά και από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες, μικρά παιδιά) οπότε καταλαβαίνουμε ότι ο καθένας έχει το δίκιο του σε αυτή την περίπτωση.

Photo:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...