«Ο μεσσίας είναι στην Γερμανία»! Σάλος με φυλλάδιο που μοιράζεται ενώ χτίζεται ο «Οίκος του Ενός» – ΦΩΤΟ

«Ο θεός θα εμφανιστεί στην ανθρωπότητα ως ορατός θεός»

Και ενώ στη Ιερουσαλήμ, ψάχνουν να βρουν την «λύση» του Παλαιστινιακού για να ανεγερθεί ο Τρίτος Ναός, στην «καρδιά» της Ευρώπης ετοιμάζεται, όπως κάποιοι γνωρίζετε, το… «εξοχικό» της παγκόσμιας αρχής.

Στο el.gr έχετε διαβάσει, εδώ και πολύ καιρό, για την δημιουργία ενός νέου πολυπολιτισμικού κέντρου που θα κατασκευαστεί στο Βερολίνο. Στο House of One, όπως θα ονομάζεται, θα στεγάζονται μια εκκλησία, μια συναγωγή και ένα τζαμί που θα συνδέονται με ένα κοινό χώρο, στο οποίο θα είναι προσκεκλημένοι ακόμα και οι άθεοι.

Οι εργασίες συνεχίζονται, όπως διαβάσατε στο πρόσφατο άρθρο του el.

Παράλληλα, όμως, με αυτό το εγχείρημα, «ακτιβιστές» μιας νέας παγκόσμιας θρησκείας, έχουν ανακατευτεί με τους πολίτες στην Γερμανία, προκειμένου να τους προετοιμάσουν, όπως ισχυρίζονται, για την δημόσια εμφάνιση του Μεσσία.

Ένας από αυτούς είναι Zahid Khan, συγγραφέας του βιβλίου «Η νέα εποχή των ανθρώπων – Ο θεός θα εμφανιστεί στην ανθρωπότητα ως ορατός θεός».

Μάλιστα, στην επικράτεια της Bundesrepublik κυκλοφορούν φυλλάδια, όπως το παρακάτω:

Σε αυτό το φυλλάδιο, το οποίο δείχνει τον Zahid Khan, μπορεί να διαβάσει κανείς:

«Ο Μεσσίας βρίσκεται στην περιούσια χώρα της Γερμανίας. Η νέα εποχή των ανθρώπων – Μία παγκόσμια οικογένεια με τον θεό. Αφήστε με να σας βοηθήσω να συναντήσετε τον θεό»

Ποιος θεός εννοείται;;; Φυσικά όχι ο Τριαδικός Θεός της μαθηματικής λογικής και της Αγάπης, καθώς δεν υπάρχει καμία αναφορά στον Χριστό! Αντίθετα στο παραπάνω φυλλάδιο, διαβάζει κανείς τίτλο για «πικρή αλήθεια σε σχέση με τον Χριστό», κάτι που προϊδεάζει μάλλον για κάτι το αρνητικό. Από ό,τι φαίνεται στην Γερμανία γίνονται πολλά αξιοπερίεργα! Οίκος τους Ενός, ενώ παράλληλα μοιράζονται φυλλάδια που αναφέρουν πως ο Μεσσίας βρίσκεται εκεί.

Μάλιστα ο Zahid Khan παίρνει μέρος σε διαμαρτυρίες κατά των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, προκειμένου να γίνει συμπαθής μεταξύ των αντιδρώντων πολιτών.

Το παρακάτω βίντεο είναι από διαμαρτυρία, όπου η αστυνομία καλεί στα γερμανικά τον κόσμο να διαλυθεί και ο Zahid Khan φωνάζει μαζί με άλλους πολίτες «Ειρήνη, ελευθερία, (λαϊκή) κυριαρχία».

Ο μεσσίας που επικαλείται θα φέρει την «λύση» απέναντι στα μέτρα περιορισμού που εξοργίζουν τους πολίτες και εκείνοι θα τον «προσκυνήσουν»;;;

Η συνέχεια προσεχώς…

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί