Νεκρομαντείο Ταινάρου: Μαύρη μαγεία στις πύλες του Άδη

2020-09-30_105344
"Έρμαιο" στα χέρια σατανιστών το αρχαίο νεκροταφείο στο Ταίναρο.

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν δεκάδες επισκέπτες όταν βρέθηκαν στο εσωτερικό του αρχαίου νεκροταφείου στο Ταίναρο που ήταν αφιερωμένο στο θεό Ποσειδώνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, όπως αναφέρει το newsbmb.gr, μια βρετανίδα τουρίστρια έτρεμε ολόκληρη όταν διαπίστωσε ότι η άλλοτε “πύλη του Άδη” ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία της Πελοποννήσου στο νοτιότερο άκρο της, είναι έρμαιο στις διαθέσεις σατανιστών και αποκρυφιστών.

Ο χώρος αποτελεί καταφύγιο για οπαδούς ομάδων που επιδιώκουν ανίερες επαφές με αόρατες πανίσχυρες οντότητες από τον κόσμο του υπερφυσικού.

Ο άλλοτε ιερός χώρος του νεκρομαντείου έχει μετατραπεί σε ναό της μαύρης μαγείας. Ίχνη από τις αποκρυφιστικές τελετές υπάρχουν παντού στο χώρο.

Διάσπαρτα οστά, που κανείς δε γνωρίζει αν είναι ανθρώπινα, καμένα κεριά και χαρτάκια με ονόματα γραμμένα πάνω τους. Η απόλυτη σιγή που επικρατεί στον ναό κόβει την ανάσα. Ήδη οι επισκέπτες διαβάζοντας ότι πρόκειται για το «Ιερό και Νεκρομαντείο Ποσειδώνος Ταινάριου» κι αντικρίζοντας αυτές τις εικόνες νιώθουν μια ανατριχίλα τρόμου μπαίνοντας στο αρχαίοι ιερό.

photo video screenshot