Μεσογαίας για «έλεγχο μέσα από τσιπάκι»: Δεν υπάρχει αντίστοιχη τεχνολογία. Για «τα εμβόλια»: Εμπιστευόμαστε τους ειδικούς, VIDEO

«Δεν μπορεί να βγει η Εκκλησία με σημαία αντι-εμβολιαστική»

«Υπάρχει ο φόβος για τον έλεγχο μέσα από τσιπάκι. Δεν υπάρχει αντίστοιχη τεχνολογία ελέγχου. Το μεγαλύτερο τσιπάκι είναι το κινητό μας και άρα δεν χρειάζεται αυτό (το τσιπάκι), καθώς όλα γίνονται καλύτερα μέσω των εφαρμογών παρά με ένα νανοσφαιρίδιο το οποίο ενδεχομένως θα μπορούσε να μπει μέσα με το εμβόλιο στο σώμα μου».

Αυτό δήλωσε για το «τσιπάκι» ο Μητροπολιτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος σε διαδικτυακή συνάντηση για το θέμα των εμβολίων, στην οποία συμμετείχε και ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Είπε μάλιστα ότι έψαξαν και βρήκαν ότι υπάρχει “μόνο μία έρευνα” στο ΜΙΤ, για τον έλεγχο μέσω μικροτσίπ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και μάλιστα με τη μορφή editorial και όχι επομένως επιστημονική μελέτη από τον Δεκέμβριο του 1999 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Προφανώς δεν βρήκαν τις χιλιάδες μελέτες που κυκλοφορούν αλλά και τα τσιπ παρακολούθησης που πωλούνται χονδρικώς και λιανικώς σε όλο τον κόσμο. Είπε επίσης ότι δεν υπάρχει αντίστοιχη τεχνολογία για να γίνουν όλα αυτά.

Προφανώς οι “ειδικοί” σύμβουλοι της Εκκλησίας της Ελλάδος πάνω στα μικροτσίπ παρακολούθησης και ελέγχου, βρίσκονται τουλάχιστον τρεις δεκαετίες πίσω από πλευράς τεχνολογικής ενημέρωσης, διότι ακόμη και τότε το 1.999 κυκλοφορούσε με πωλήσεις σε χονδρική και λιανική το μικροτσίπ παρακολούθησης DIGITAL ANGEL της εταιρείας APPLIED DIGITAL SOLUTIONS.

Δεν γνωρίζουν τίποτε για τα δεκάδες μικροτσίπ του BILL GATES και του ELON MUSK που κυκλοφορούν και διατίθενται στην αγορά. Δεν γνωρίζουν για την ψηφιακή φορητή ταυτότητα που με τη μορφή τατουάζ θα ενημερώνει για την εμβολιαστική κατάσταση του καθενός, άσχετα με το αν χρησιμοποιηθεί από τις κυβερνήσεις των κρατών ή όχι.

Τα νανοσφαιρίδια ή ακόμα και τα νανορομπότ δεν μπαίνουν βέβαια απαραίτητα με ένα εμβόλιο στο σώμα, ενώ είναι σε θέση να χρησιμοποιηθούν για πολλές και διάφορες λειτουργίες, καθώς η τεχνολογία προχωράει.

Ο Μητροπ. Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, μιλώντας στην 3η Ιερατική Διαδικτυακή Σύναξη με θέμα «Πανδημία Covid-19 και εμβόλια» της Ι.Μ.Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, αναφέρθηκε στον τρόπο που εργάστηκε η επιτροπή Βιοηθικής, στα ερωτήματα που αντιμετώπισε και απάντησε καθώς και στον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με συγκεκριμμένες εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές και εν κατακλείδι δήλωσε: «Αν κάνει κάποιος το εμβόλιο, ούτε σώζεται ούτε κολάζεται. Και το ίδιο συμβαίνει αν δεν το κάνει».

«Δεν έχουν κανέναν λόγο να μας ξεγελάσουν», είπε για όσους επιστήμονες κάλεσαν οι Ιεράρχες στην επιτροπή. «Το συμπέρασμά μας ήταν πως το θέμα δεν είναι θεολογικό ούτε εκκλησιαστικό, αλλά θέμα υγείας, άρα άλλοι είναι αρμόδιοι. Δεν μπορεί να βγει η Εκκλησία με σημαία αντι-εμβολιαστική», σημείωσε.

«Δεν πρέπει να είμαστε αφελείς αλλά δεν πρέπει να είμαστε και καχύποπτοι. Να μάθουμε να εμπιστευόμαστε όσους έχουν την ειδική γνώση», χωρίς να ξεκαθαρίσει ποιους «ειδικούς» εννοεί: αυτούς του Κράτους, οι οποίοι έχουν πέσει πολλές φορές σε αντιφάσεις σε σχέση με τα εμβόλια και την μάσκα ή όσους έχουν εκφέρει συγκεκριμένες αντιρρήσεις σε σχέση με όσα εφαρμόζονται;;;

Για τις ενστάσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων σχετικά με τα έμβρυα στα εμβόλια ο Μητροπολίτης Μεσογαίας απάντησε πως «κάναμε βιαστική μελέτη λόγω χρόνου. Μπήκαμε στα κείμενα του Βατικανού κλπ. Άποψή μας είναι πως δεν είναι θέμα που πρέπει να απασχολήσει την Σύνοδο».

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί