• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έκλεισε μετά το σάλο που προκλήθηκε η σελίδα για το «πάρτι βλασφημίας» – Τα ειρωνικά σχόλια των διοργανωτών (ΦΩΤΟ)

Έκλεισε μετά το σάλο που προκλήθηκε η σελίδα για το «πάρτι βλασφημίας» – Τα ειρωνικά σχόλια των διοργανωτών (ΦΩΤΟ)

Εν τέλει η κατακραυγή που προκλήθηκε από το ανήκουστο αυτό κάλεσμα...βλασφημίας στο πρόσωπο του Χριστού ήταν αρκετή για να αναγκάσει τους διοργανωτές να διαγράψουν τη σελίδα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε σχετικό μας άρθρο (Δείτε ΕΔΩ), την Παραμονή Χριστουγέννων είχε διοργανωθεί στο Ναύπλιο «πάρτι» που ως αφίσα του είχε την εικόνα του Χριστού παραποιημένη με κραγιόν και σκουλαρίκια.

Το γεγονός γρήγορα μαθεύτηκε μέσω της σχετικής σελίδας στο Facebook, από όπου και αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες με το περίφημο «πάρτι βλασφημίας».

Αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις, από τον τρόπο που διαπομπεύτηκε η εικόνα του Ιησού Χριστού πόσο μαλλον Παραμονή των Χριστουγέννων.

Μάλιστα οι διοργανωτές του «πάρτι βλασφημίας» μετά τον σάλο που προκλήθηκε έκλεισαν εντελώς την σχετική σελίδα, προσφεύγοντας σε δύο αναρτήσεις για τους «θιγμένους Χριστιανούς».

Οι διαχειριστές της σελίδας του μπαρ με το όνομα «Σκατζόχοιρος» έδωσαν την δική τους εξήγηση για τα όσα συνέβησαν μετά τις σφοδρές αντιδράσεις του κόσμου:

(protothema)

Οι ίδιοι ωστόσο φάνηκαν πιο…διαλλακτικοί αργότερα και θέλησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, μερικές μόνο στιγμές πριν κλείσουν εντελώς την σχετική σελίδα στο Facebook:

(protothema)

(ΦΩΤΟ:Pexels)