• Αρχική
  • Άρθρα
  • Με άρωμα «σατανισμού», προτείνουν την νέα τεχνολογία – Σοκαριστικές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Με άρωμα «σατανισμού», προτείνουν την νέα τεχνολογία – Σοκαριστικές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Καινούρια διαφήμιση της Microsoft προωθεί την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας μέσω της «βασίλισσας» του αποκρυφισμού και «ιέρειας» του Spirit Cooking, Μαρίνα Αμπράμοβιτς.

Το «spirit cooking» αναφέρεται σε ένα μυστήριο της θρησκεία του Thelema (Θέλημα) η οποία ιδρύθηκε από τον Aleister Crowley και περιλαμβάνει «συνταγές», για παράδειγμα, με μίξη μητρικού γάλατος με σπέρμα (Wikipedia) ή ζωγραφική με αίμα ζώου και όχι μόνο. Επιτρέψτε μας να μην μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς, λατρεύεται σαν ζωντανή θεά, από την αφρόκρεμα του θεάματος και της τέχνης, ενώ από πολλούς κατηγορείται ακόμα και για σατανισμό.

Δείτε πως διασκεδάζουν με την… «τέχνη» της, ο οποία παρουσιάζει ως «πολιτισμό» ακόμα και τον κανιβαλισμό.

Με αυτή την κυρία λοιπόν προωθούν τεχνολογία, η οποία θα φέρνει ακόμα και στα σπίτια μας, «καλλιτέχνες», συμπεριλαμβανομένων όσων έχουν πεθάνει ή, γιατί όχι και ένα παγκόσμιο ηγέτη να μας μιλάει πρόσωπο με πρόσωπο.

«Πιστεύω η τέχνη του μέλλοντος είναι η τέχνη χωρίς αντικείμενα. Θα είναι αποκλειστικά μεταφορά ενέργειας, μεταξύ θεατή και καλλιτέχνη», αναφέρει, κάνοντας λόγο για «ανάμεικτη πραγματικότητα».

Αυτή την τεχνολογία θα μας δίνουν λοιπόν, η οποία θα συμπεριλαμβάνει την τέχνη χωρίς θέατρο, σκηνικά κτλ. Θα μπορείς να την απολαμβάνεις και αραχτός σε έναν καναπέ, μιας και τώρα ζούμε στο πλαίσιο του «Μένουμε σπίτι».

Ήδη μας έχουν μιλήσει για την δικτύωση του εγκεφάλου κάθε ανθρώπου σε ένα παγκόσμιο υπερδίκτυο σε στυλ Μάτριξ με δυνατότητες ακόμα και συμμετοχής σε μία εικονική πραγματικότητα, σε ένα ιντερνέτ σκέψεων, ίσως μάλιστα σε έναν… δικό του κόσμο (διαβάστε ΕΔΩ).

Να λοιπόν μια καλή αρχή μέσω της… τέχνης! H Micrososft αναγκάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποσύρει το βίντεο από το Youtube.

Δείτε το από το Brighteon: