Κόκκινο πανί για τους αριστερούς «διαδηλωτές» τα αγάλματα του Χριστού! «Γκρεμίστε τα!» – Έρχονται εικόνες ΜΕΣΑΙΩΝΑ

Θα το δούμε και αυτό να γίνεται;

Μετά τα μανιώδη ξεσπάσματα κατά αγαλμάτων εμβληματικών προσωπικοτήτων όπως ο Χριστόφορος Κολόμβος και ο Στρατηγός του Αμερικανικού Νότου Ρόμπερτ Έντουαρντ Λη, οι αριστεροί στις ΗΠΑ διάλεξαν τον επόμενό τους στόχο.

Αυτός δεν είναι άλλος από τα αγάλματα που απεικονίζουν τον Ιησού Χριστό!

Τόσο πολύ τους ενοχλεί οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Χριστό, που στρέφονται αποκλειστικά εναντίον αυτού και κανενός άλλου προσώπου ή εκπροσώπου άλλης θρησκείας ή πίστεως.

Στο «τρελό» αυτό ξέσπασμα προέβη μέσω twitter ένας από τους πρωτοστάτες του κινήματος «Black Live Matter», ο αυτοαποκαλούμενος «ακτιβιστής», Shaun King.

Σε μήνυμά του που συγκέντρωσε δυστυχώς εντυπωσιακό αριθμό λάικ από…υποστηριχτές του, ο ίδιος καταφέρθηκε εναντίον των αγαλμάτων που απεικονίζουν τον Ιησού αποκλειστικά ως λευκό!

Διαβάστε τα εξής απίστευτα τα οποία σίγουρα στην εποχή που ζούμε θα βρουν μιμητές ανάμεσα στους πιο ακραίους από τους αριστερούς σε ΗΠΑ και Ευρώπη:

«Ναι, νομίζω πως τα αγάλματα του λευκού Ευρωπαίου, όπως ισχυρίζονται, Ιησού πρέπει επίσης να γκρεμιστούν. Είναι μία μορφή της λευκής συνωμοσίας. Ανέκαθεν ήταν.

Στην Βίβλο, όταν η οικογένεια του Ιησού θέλησε να κρυφτεί, μαντέψτε που πήγαν; Στην ΑΙΓΥΠΤΟ! Όχι στη Δανία.

Γκρεμίστε τα!».

https://twitter.com/shaunking/status/1275106946916499456

Ο ίδιος απροκάλυπτα συνέχισε σε νέο του ποστ:

«Ναι. Όλες οι τοιχογραφίες και τα βιτρό παράθυρα του λευκού Ιησού, και της Ευρωπαίας μητέρας του, και οι λευκοί φίλοι τους πρέπει επίσης να κατεβούν. Είναι μια χυδαία μορφή λευκής υπεροχής. Δημιουργήθηκε ως εργαλεία καταπίεσης. Ρατσιστική προπαγάνδα. Όλοι πρέπει γκρεμιστούν»

(φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί