Πριν λίγες μέρες, ένας Ισλαμιστής ιεροκήρυκας στο Σίδνεϋ της Αυστραλία, γνωστός ως αδελφός Μωάμεθ, εκφώνησε ένα επιθετικό κήρυγμα καλώντας για «την τελική λύση» για την Μέση Ανατολή, με αφορμή την σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστίνης!
Προέτρεψε τους μουσουλμάνους παγκοσμίως να ενωθούν και να σχηματίσουν στρατό για να υπερασπιστούν τις ισλαμικές χώρες ενάντια στα δυτικά έθνη, αναφέροντας ρητά τη συνεχιζόμενη σύγκρουση στη Γάζα ως σημείο αφετηρίας.
Ο αδελφός Μωάμεθ ζήτησε ρητά την ενοποίηση του μουσουλμανικού κόσμου κάτω από έναν ισλαμικό ηγέτη, υποστηρίζοντας την εφαρμογή του νόμου της Σαρία και την κινητοποίηση των μουσουλμανικών στρατών.
Απαίτησε ένα ενιαίο ισλαμικό κράτος και στρατιωτική δύναμη για την καταπολέμηση της δυτικής επιθετικότητας, η οποία έχει εγείρει σημαντικές ανησυχίες σχετικά με τη ριζοσπαστικοποίηση της μουσουλμανικής κοινότητας της Αυστραλίας.
Και οι μουσουλμάνοι λοιπόν περιμένουν τον ΕΝΑΝ ηγέτη, προκειμένου να τους ανυψώσει! Το ίδιο περιμένουν και οι Εβραίοι!
Ποιο θα πρωοεξυπηρετήσουν;;; Οι Παλαιστίνιοι διεκδικούν ένα παλαιστινιακό κράτος χωρίς εποικισμούς ονειρεύονται την ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά τους. Αντίθετα, οι Εβραίοι αντιτίθενται στο σχέδιο διχοτόμησης της «αιώνιας και αδιαίρετης» πόλης, που μεταξύ άλλων αποδίδει τεράστια οφέλη στην οικονομία.
Πλέον η σύγκρουση Χαμάς-Ισραήλ φέρνει όλο και πιο κοντά την διεθνή παρέμβαση στα Ιεροσόλυμα, η οποία θα σημάνει την απαρχή κοσμογονικών εξελίξεων στον πλανήτη, καθώς αυτοί που θέλουν να δώσουν την «λύση» του Παλαιστινιακού για την «ειρήνη», ίσως καλέσουν εβραίους και μουσουλμάνους να χτίσουν μαζί, στο όνομα του Αβραάμ, κοινού πατέρα και των δύο, τον Τρίτο Ναό, όχι προς ανάδειξη του εβραϊκού δόγματος ή της ισλαμικής Σαρίας, παρά μιας παγκόσμιας κοινωνίας. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΟΝΙΕΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!
Υπενθυμίζεται πως και ο πρώην Πρόεδρος του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ έχει προλογίσει τον παγκόσμιο σωτήρα!
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Ναός και το άγνωστο μαντείο του Απόλλωνα αποκαλύπτονται μετά από 2.300 χρόνια στην αρχαία πόλη των Αιγών (photos)
- Μαρινάκης: Τι είπε για ασφάλεια στους χώρους εργασίας, συνταγματική αναθεώρηση και ανεργία
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική- Έγιναν έξι συλλήψεις
- Φρίκη στη Βρετανία: 76χρονος νάρκωσε και επιτέθηκε σεξουαλικά σε μικρά παιδιά σε κατασκήνωση
- Κρήτη: Τέσσερις σεισμικές δονήσεις μέσα σε λίγα λεπτά στα νότια της Ιεράπετρας
- Κάτι πολύ σημαντικό που είπε ο Λαβρόφ για τον Τραμπ, τις ΗΠΑ και την Ρωσία
- Απίστευτο συμβάν στη Γαλλία: Μια δικαστής και η μητέρα της απήχθησαν από αγνώστους που ζητούσαν λύτρα σε bitcoin
- “Έχω μάθει ιταλικά από την τελευταία φορά…” – Η αστεία στιγμή στη συνάντηση Βανς – Μελόνι, vid
- Πρώτη επίσκεψη στη Μόσχα του προέδρου του ΟΑΣΕ μετά την έναρξη της σύγκρουσης στην Ουκρανία
- ΑΑΔΕ: Ανοίγει στις 9 Φεβρουαρίου το Σύστημα ΟΣΔΕ/ΕΑΕ 2024-2025 για διορθώσεις και συμπληρώσεις









