Ισλαμιστής ιεροκήρυκας: Αν ευχηθείτε “Καλά Χριστούγεννα” είναι χειρότερο από το να επευφημείτε έναν φόνο, vid

Ένας σκληροπυρηνικός Αυστραλός Ισλαμιστής ιεροκήρυκας δήλωσε ότι το να πεις «Καλά Χριστούγεννα» είναι χειρότερο από το να συγχαρείς κάποιον για φόνο.

Ο Wissam Haddad, γνωστός και ως Abu Ousayd, είναι εξέχων υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους και πρώην διευθυντής του πλέον ανενεργού Ισλαμικού Κέντρου Al-Risalah στο Bankstown.

Σε μια διάλεξη που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του κέντρου στο YouTube την περασμένη εβδομάδα με τίτλο «Χριστούγεννα για έναν Μουσουλμάνο;», ο Χαντάντ προειδοποίησε τους οπαδούς του να μην λάβουν μέρος στις χριστιανικές γιορτές.

«Το να τους συγχαίρεις [για τις μη μουσουλμανικές γιορτές] είναι πιο σκληρό και μισητό από τον Αλλάχ από το να συγχαρείς κάποιον επειδή ήπιε [αλκοόλ], για τη διάπραξη φόνου ή τη μοιχεία κ.λπ.», είπε.

«Πολλοί από αυτούς που δεν σέβονται αυτή τη [θρησκεία] πέφτουν σε αυτό το λάθος. Δεν αντιλαμβάνονται την ασχήμια των πράξεών τους. Ένα άτομο που συγχαίρει για την αμαρτία, [διαπράττει] μια bid’a [απαγορευμένη καινοτομία] ή μια πράξη κουφρ [απιστίας] και θα είναι υπόλογο στον θυμό του Αλλάχ».

scr

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί