Βόμβα Βίκτορ Όρμπαν: Να δούμε αν γίνουν ευρωεκλογές το 2019! ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση του Βίκτορ Όρμπαν στους επικριτές του, μετά το νόμο που φήφισε το Ουγγρικό κοινοβούλιο και ποινικοποιεί τους πολίτες και τις ΜΚΟ που προσφέρουν άσυλο σε μετανάστες, οι οποίοι δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα για να εισέλθουν στην Ουγγαρία.

Στο βίντεο, ο ψηφισμένος για τρίτη θητεία Ούγγρος πρωθυπουργός, απαντά στο τι μπορεί να προσφέρει η Ουγγαρία στην Ευρωπαϊκή πολιτική και πραγματικά κάνει τους Ευρωπαίους εκεί στις Βρυξέλλες να ψάχνονται.

Αστειευόμενος προς τους Ευρωπαίους που αμφισβητούν την προσφορά της χώρας του λέει μάλιστα ότι έφτιαξε και λίστα με τις προσφορές.

Υποστηρίζει ότι η χώρα του μπορεί να γίνει υπόδειγμα οικονομικής μεταρρύθμισης, να παρέχει βοήθεια για την επιστροφή των μεταναστών πίσω στις πατρίδες τους, ενώ δηλώνει έτοιμος να εξάγει βοήθεια κι όχι να εισάγει μπελάδες όπως λέει.

Δίνει συμβουλή προς όλους τους ευρωπαίους πολιτικούς, την οποία καλό θα ήταν να άκουγαν και οι δικοί μας πολιτικοί εδώ στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς έχουν πάψει να ακούν εδώ και καιρό, ότι πρέπει να εγκαταλείψουν την ιδέα ότι το Ισλάμ αποτελεί μέρος οποιασδήποτε ευρωπαϊκής χώρας και να μάθουν τις απαντήσεις σχετικά με το Ισλάμ, λέγοντας πως αν κάποιος πει ότι το Ισλάμ είναι μέρος της Γερμανίας, στη γλώσσα των μουσουλμάνων, τότε αυτό σημαίνει ότι η Γερμανία είναι μέρος του Ισλάμ.

Δηλώνει έτοιμος να τηρήσει τις δεσμεύσεις του και ότι δεν πρέπει να τον πιέζουν να κάνει κάτι ενάντια στη θέλησή του, ενώ συμβουλεύει πως πρέπει να ακούγονται στις διαπραγματεύσεις και οι αντίθετες απόψεις πάνω στο μεταναστευτικό και τον προϋπολογισμό, ενώ τελειώνει την ομιλία του με τη βόμβα που ρίχνει στο τέλος, αφού αμφισβητεί ευθέως το αν θα γίνουν ευρωεκλογές το 2019 !

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu