Το μέλλον μας! Μια φωτογραφία που πρέπει να κάνει τον γύρο της Ευρώπης

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Οι Ευρωπαίοι αστυνομικοί φαίνεται πως προσαρμόζονται στις αλλαγές που γίνονται, αυτή την στιγμή, στην Ευρώπη και προωθούν το Ισλάμ ως κυρίαρχη θρησκεία! Οι μουσουλμάνοι αυξάνονται συνεχώς , αντικαθιστούν σταδιακά τους χριστιανούς και οι αστυνομικοί ποζάρουν μαζί τους με το «δάκτυλο του Αλλάχ»!

Ήδη στην Αυστρία, όπως διαβάσατε σε χθεσινή μας δημοσίευση, οι Μουσουλμάνοι μαθητές που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της Βιέννης ξεπέρασαν σε αριθμό τους χριστιανούς!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Kurier οι καθολικοί μαθητές των δημοτικών και των γυμνασίων της αυστριακής πρωτεύουσας είναι 30.000 ενώ οι μουσουλμάνοι 32.000. Στην τρίτη θέση βρίσκονται όσοι δηλώνουν άθεοι και στην τέταρτοι οι Ορθόδοξοι με 10.000!

Σύμφωνα με αυτά που μεταδίδονται, λόγω αυτή της ραγδαίας αύξησης των μουσουλμάνων μαθητών, οι αρχές της Βιέννης σκέφτονται να καταργήσουν ως υποχρεωτικό το μάθημα των Θρησκευτικών και να το αντικαταστήσουν με μάθημα Ηθικής!!!

Στην Αγγλία, τώρα, ένας ανώνυμος χρήστης του facebook, ανέβασε φωτογραφία με το «κακό συναπάντημα» της βρετανικής αστυνομίας με έναν μουσουλμάνο, όπου οι αστυνομικοί προτάσσουν μαζί με αυτόν το «τιμωρητικό δάκτυλο του Αλλάχ», προειδοποιώντας πως θα ανακαλύψουν την ταυτότητα όσων ανεβάζουν στο διαδίκτυο αναρτήσεις «ισλαμοφοβικού περιεχομένου»!

Με άλλα λόγια, όσοι διαμαρτύρονται για την ισλαμοποίηση θα τιμωρηθούν, γιατί όχι αργότερα βάσει του νόμου της Σαρίας! Το περιεχόμενο κατέβηκε άμεσα από το facebook για ευνόητους λόγους!

Η εικόνα τα λέει όλα! Περιγράφει με το καλύτερο τρόπο το μέλλον της Ευρώπης!

Ως εκ τούτου, αγαπητοί αναγνώστες, θα σας αφήσω να την… απολαύσετε:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu