• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σάλο προκαλεί ο Πακιστανός πρωθυπουργός: Θεωρεί τον Μωυσή υπαρκτό ιστορικό πρόσωπο αλλά όχι τον Χριστό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλο προκαλεί ο Πακιστανός πρωθυπουργός: Θεωρεί τον Μωυσή υπαρκτό ιστορικό πρόσωπο αλλά όχι τον Χριστό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διεθνή κατακραυγή έχουν αποκομίσει οι απόψεις του Πακιστανού πρωθυπουργού, Imran Khan, ο οποίος υπεραμύνθηκε της...θεωρίας πως ο Ιησούς Χριστός δεν υπήρξε καν στην ιστορία!

Φυσικά αυτή η άποψη είναι διαδεδομένη αποκλειστικά και μόνο σε κάποιους ακραίους κύκλους ισλαμιστών ιμάμηδων ή ακόμη και αθεϊστών.

Ωστόσο είναι ίσως η πρώτη φορά που ανοικτά ηγέτης ενός κράτους σαν το Πακιστάν, με μεγάλο χριστιανικό πληθυσμό, αμφισβητεί την ύπαρξη του Ιησού Χριστού ως ιστορικό πρόσωπο!

Κάνοντας μάλιστα μία…βιβλική σύγκριση, ο Πακιστανός ηγέτης θεώρησε πως είναι πιο…ιστορικά αποδεδειγμένο το “στίγμα” που άφησε ο Μωυσής της Παλαιάς Διαθήκης και φυσικά ο προφήτης των μουσουλμάνων Μωάμεθ.

«Για τον Μωυσή υπάρχουν κάποιες ιστορικές αναφορές, αλλά ο Ιησούς Χριστός δεν έχει καμία πραγματική αναφορά στην ιστορία»

Τα παραπάνω δήλωσε ο ισλαμιστής πρωθυπουργός Imran Khan, όπως ανέφερε η εφημερίδα «Pakistan Today», όταν απευθύνθηκε σε μια διάσκεψη του Ισλαμαμπάντ αφιερωμένη στα…γενέθλια του μουσουλμάνου προφήτη Μωάμεθ.

Δυστυχώς εκτός από γραφικές, εξοργιστικές , ακόμη και αστείες, αυτού του είδους οι δηλώσεις από έναν ηγέτη χώρας με παράδοση στις ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις, μόνο κακό μπορεί να κάνει στα εκατομμύρια κρυπτοχριστιανών που ζουν στην Άπω Ανατολή: