• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΙΣΛΑΜ
  • Πασίγνωστο μοντέλο, ξεκίνησε καμπάνια κατά του ΙΣΛΑΜ – Η «αόρατη» πολιτική προέκταση, του θέματος (Βίντεο)

Πασίγνωστο μοντέλο, ξεκίνησε καμπάνια κατά του ΙΣΛΑΜ – Η «αόρατη» πολιτική προέκταση, του θέματος (Βίντεο)

Το πασίγνωστο μοντέλο και επιχειρηματίας Bar Refaeli, ξεκίνησε μια καμπάνια κατά του ΙΣΛΑΜ. Το συγκεκριμένο μοντέλο, σε νέα διαφημιστική καμπάνια, φαίνεται να πετάει από πάνω του την ισλαμική μαντήλα νικάμπ.

Μάλιστα, το μοντέλο έκανε σαφές ότι θεωρεί καταπιεστικό το καθεστώς του Ιράν. Πολλές εφημερίδες, μεταδίδουν την καμπάνια του γνωστού μοντέλου με τον υπότιτλο:

Το Ιράν είναι εδώ;

Δείτε το βίντεο:

Σίγουρα θα διαπιστώσατε, ότι το μοντέλο έβγαλε την ισλαμική μαντήλα και από πίσω ακούγονταν ένα τραγούδι, αφιερωμένο στην ελευθερία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξαν πολλές αντιδράσεις:

Η πολιτική προέκταση, του θέματος

Η Bar Refaeli παίζει το παιχνίδι του Ισραήλ. Οι Ισραηλινοί, διατηρούν κακές σχέσεις με τους Ιρανούς. Πολλές φορές ακούσαμε ότι η ισραηλινή αεροπορία, βομβάρδισε θέσεις Ιρανών μέσα στο έδαφος της Συρίας.

Με έξυπνο τρόπο λοιπόν, το Ισραήλ χρησιμοποίησε το πανέμορφο μοντέλο, ώστε να ασκήσει ψυχολογική πίεση στους Ιρανούς και να δημιουργήσει εσωτερικό πρόβλημα στην χώρα. Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες στο Ιράν, νιώθουν και είναι όντως καταπιεσμένες.

Εκτός από το ότι η πράξη της Refaeli έχει πολιτικό στόχο, θα πρέπει να δούμε την αλήθεια. Σε χώρες όπως το Ιράν, δεν υπάρχουν βασικές ελευθερίες. Το ΙΣΛΑΜ είναι ίσως η πιο καταπιεστική θρησκεία στον κόσμο. Το αστείο είναι ότι οι λεγόμενες….φεμινίστριες στηρίζουν τον πόλεμο κατά της…ισλαμοφοβίας!!!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...