Όταν ο Μωάμεθ καταράστηκε…

Το αφήγημα της Νέας Τάξης περί του “παρεξηγημένου Ισλάμ” πουλιέται με τη σέσουλα στην εποχή μας από τα συστημικά ΜΜΕ,

με σκοπό να αλλοιώσει την κοινή πεποίθηση του κόσμου για τη θρησκεία αυτή.

Απώτερος στόχος, η αποδοχή ενός ειρηνικού και πνευματικού Ισλάμ, πλάι στις διάφορες Χριστιανικές ομολογίες και φυσικά τον Ιουδαϊσμό, (τουλάχιστον όσο αφορά το δυτικό ημισφαίριο, όπου παίζεται και όλο το παιχνίδι). Είναι όμως έτσι;

Παρακάτω θα πάρετε μια γεύση από τον παραλογισμό των ιερών κειμένων του Ισλάμ, όπου φαίνεται ο Μωάμεθ να καταριέται τους πάντες και τα πάντα για λόγους γελοίους. Υπόψην ότι στο Ισλάμ, η κατάρα θεωρείται κάτι βαρύτατο και πρέπει να αποτελεί λύση μόνο σε ακραίες περιπτώσεις.

Όπως χαρακτηριστικά λέγουν, όταν κάποιος εκστομίσει μια κατάρα, αυτή ανεβαίνει στον ουρανό, αλλά βρίσκει κλειστή την πύλη του. Μετά, γυρίζει στη γη, όπου και πάλι βρίσκει κλειστή την πύλη της. Αρχίζει να περιφέρεται δεξιά και αριστερά, ώσπου τελικά πάει και μπαίνει στο καταραμένο αντικείμενο ή πρόσωπο (αν αυτό δικαιούται να καταραστεί), αλλιώς επιστρέφει σε αυτόν που την εκστόμισε.

Δεν μπορώ εδώ, να μη θυμηθώ παρόμοιες ιστορίες που έχω ακούσει και εγώ για την άδικη κατάρα και πώς επιστρέφει σε αυτόν που την εξαπέλυσε κτλ. Δε γνωρίζω αν αποτελεί παραδοχή της επίσημης Εκκλησίας, και αν ναι, πού είναι γραμμένο αυτό, ή απλώς είναι ένα κατάλοιπο της Τουρκοκρατίας, ίσως και της ανάμιξης χριστιανικών, με μουσουλμανικά στοιχεία, στη συνείδηση του κόσμου. Ας δούμε λοιπόν τις πιο… κουφές και παράλογες κατάρες που υπάρχουν.

1) Μια γυναίκα πήγε στον Προφήτη και είπε: «Η κόρη μου πρόκειται να παντρευτεί, μα είχε ιλαρά και τα μαλλιά της πέσανε. Μπορώ να της βάλω επεκτάσεις στα μαλλιά; (αυτό που λέμε εξτένσιον)». Και ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ απάντησε: «Ο Αλλάχ έχει καταραστεί αυτόν που τοποθετεί τις επεκτάσεις και αυτόν που τις φέρει πάνω του» (Sunan Nasai, 3:9:1988)

2) Γυναίκες που κάνουν τατού σε άλλους ή έχουν οι ίδιες, έχουν καταραστεί από τον Αλλάχ. (Sahih Bukhari, 7:72:826)

3) Γυναίκες που αφαιρούν τρίχες από το πρόσωπό τους, επίσης είναι καταραμένες. (Sahih Bukhari, 7:72:826)

4) Γυναίκες που φτιάχουν τα δόντια τους, ώστε να φαίνονται ωραιότερες, και αυτές καταραμένες. (Sahih Bukhari, 7:72:826)

5) Εν γένει, γυναίκες που αλλάζουν την εξωτερική εμφάνισή τους για να φαίνονται ομορφότερες, υπόκεινται στις κατάρες του Αλλάχ και του προφήτη του. (Sahih Bukhari, 7:72:826)

6) Σύμφωνα με τους συντρόφους του Μωάμεθ, εκείνος θα προσευχόταν για τους Μουσουλμάνους και θα καταριόταν τους απίστους στο τέλος κάθε προσευχής. (Sunan Abu Dawud 8:1435)

7) Ο Μωάμεθ επίσης καταράστηκε τους…σκορπιούς. Ο Προφήτης τσιμπήθηκε κάποτε από σκορπιό, καθώς προσεύχονταν και είπε: «Είθε ο Αλλάχ να καταραστεί τους σκορπιούς, γιατί δεν δείχνουν έλεος σε κανέναν, είτε προσεύχεται αυτός, είτε όχι» (Sunan Ibn Majah 1:5:1246). Επιπλέον έδωσε εντολή να τους σκοτώνει κανείς επιτόπου.

8) Ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ καταράστηκε όσους βάζουν ως στόχο οτιδήποτε έχει ψυχή, συμπεριλαμβανομένων των ζώων (Sunan Nasai, 5:43:4446).

9) Ο Απόστολος του Αλλάχ είπε: «Ο Αλλάχ καταριέται τον κλέφτη που κλέβει ένα αυγό, και γι’ αυτό το χέρι του πρέπει να κοπεί, ή που κλέβει ένα σχοινί, και γι’ αυτό το χέρι του πρέπει να κοπεί» (Sahih Buhkari, 8:81:791)

10) Ο Προφήτης είπε: «Ο Αλλάχ έχει καταραστεί το κρασί, αυτόν που το πίνει, αυτόν που το σερβίρει, αυτόν που το πουλά, αυτόν που το αγοράζει, αυτόν που το πατά, αυτόν για τον οποίο παρασκευάζεται, αυτόν που το μεταφέρει και αυτόν για τον οποίο μεταφέρεται» (Sahih Bukhari, 8:81:791)

11) «Είθε ο Αλλάχ να καταραστεί τους Ιουδαίους για το ότι, ενώ δεν τρώνε λίπος, το κάνουν σαπούνι και το πωλούν» (Sahih Bukhari, 4:55:666)

12) «Αληθώς ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ καταράστηκε τις γυναίκες που επισκέπτονται τάφους» (Jami ad-Tirmidi, 2:5:1056)

13) Καταράστηκε τη γυναίκα που γρατσουνά το πρόσωπό της και σκίζει τα ρούχα της και φωνάζει ότι είναι χαμένη (λόγω θρήνου για απώλεια κάποιου προσώπου) (Sunan Ibn Majah, 1:6:1585)

14) Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτη πηγή, ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ καταράστηκε τη γυναίκα που θρηνεί και αυτήν που την ακούει (Sunan Abu Dawud, 20:3122)

15) Όταν ο Μωάμεθ ήταν στο νεκροκρέβατό του, ένα από τα σημαντικότερα τελευταία λόγια του ήταν «Είθε η κατάρα του Αλλάχ να είναι στους Ιουδαίους και τους Χριστιανούς, καθώς χτίζουν τόπους λατρείας στους τάφους των προφητών τους» (Sahih Bukhari, 4:55:660)

16) Και κάτι διαφορετικό. Ο Μωάμεθ είπε να μην καταριόμαστε τον πετεινό, καθώς αυτός μας ξυπνά για την πρωινή προσευχή. (Sunan Abu Dawud, 42:5082)

17) Η ανήλικη γυναίκα του Μωάμεθ, η Αϊσά, όταν είδε μια γυναίκα που φορούσε σανδάλια (ανδρικό υπόδημα φαίνεται της εποχής) μας πληροφορεί ότι ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ έχει καταραστεί τις ανδροπρεπείς γυναίκες (Sunan Abu Dawud, 33:4088)

18) Ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ καταράστηκε τον άνδρα που ντύνεται σαν γυναίκα και τη γυναίκα που ντύνεται σαν άνδρας. (Sunan Abu Dawud, 33:4087)

19) Αν κανείς υποκρίνεται πως είναι γιος άλλου άνδρα, πέραν του βιολογικού πατέρα του, ή αποδίδει την ελευθερία του σε άλλους ανθρώπους από αυτόν που τον ελευθέρωσαν, θα πέσει πάνω του η κατάρα του Αλλάχ έως τη μέρα της ανάστασης. (Sunan Abu Dawud, 33:4087). Υπόψη, ότι στο Ισλάμ η υιοθεσία απαγορεύεται.

20) Ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ κατηράσθη εκείνον που έλαβε τόκο σε κάτι, αυτόν που πλήρωσε τον τόκο, εκείνον που τον κατέγραψε και τους δυο μάρτυρες που επιβεβαιώνουν τη δοσοληψία (Sahih Muslim, 10:3881)

21) Ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ κατηράσθη αυτόν που χρηματίζει και αυτόν που χρηματίζεται (Jami ad-Tirmidi, 3:13:1337)

22) Σε κάποια περίσταση, ο Μωάμεθ κατηράσθη για έναν ολόκληρο μήνα μια ολόκληρη φυλή, λόγω του ότι εκείνοι σκότωσαν από αντεκδίκηση μερικούς άνδρες του. (Sahih Muslim, 4:1438)

23) Ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ είπε κάποτε: «Αν ο σύζυγος καλέσει τη γυναίκα του στο κρεβάτι (για συνουσία) και αυτή αρνηθεί και εκείνος αναγκαστεί να κοιμηθεί θυμωμένος, οι άγγελοι θα την καταριούνται ως το πρωί» (Sahih Bukhari, 4:54:460). Να πούμε εδώ ότι ο Μωάμεθ είχε 11 γυναίκες και σύμφωνα με τα κείμενα του Ισλάμ την…σεξουαλική δύναμη 30 ανδρών.

Τα λίγα ανωτέρω παραδείγματα είναι αρκετά πειστικά, για το παράλογο του όλου θέματος. Τα σχόλια δικά σας. Τα στοιχεία προήλθαν από βίντεο πρώην Μουσουλμάνου, που ξεμπροστιάζει τη νέα “θρησκεία της αγάπης”. Μπορείτε να το απολαύσετε.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ1991ΕΛ

photo unsplash