Θα διώκεται η ισλαμοφοβία: «Πολιτικό» αίτημα εμπνευσμένο από τους «Γκρίζους Λύκους»

Η γηραιά ήπειρος περνάει στην «επόμενη φάση».

Δεν αποτελεί είδηση η σύσταση και σταδιακή εξάπλωση των μουσουλμανικών «συλλογικοτήτων», οργανώσεων ή ακόμη και κομμάτων στην Ευρώπη.

Ωστόσο η αύξηση με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου των μουσουλμανικών πληθυσμών σε ολόκληρη την γηραιά ήπειρο έχει αυξήσει (όπως είναι λογικό) την επιρροή των παραπάνω κομμάτων.

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα τα κόμματα αυτά παύουν να χαρακτηρίζονται ως «μειονοτικά» ή «περιθωριοποιημένα» και πλέον εγείρουν σημαντικές αλλαγές στα πολιτικά συστήματα χωρών της Ευρώπης.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί η πολυπολιτισμική Σουηδία, το μουσουλμανικό κόμμα της οποίας αυξάνει ολοένα και περισσότερο την εκλογική του δύναμη, στοχεύοντας όχι μόνο την παρουσία του στο τοπικό Κοινοβούλιο, αλλά και την θέσπιση νόμων!

Το νεοσύστατο μουσουλμανικό κόμμα “Nuance”, αυξάνοντας την εκλογική του δύναμη, εκφράζει πολιτικές θέσεις σύμφωνα με τις οποίες οι σουηδικές αρχές θα πρέπει να θεσμοθετήσουν την απανταχού προστασία των μουσουλμάνων στη Σουηδία.

Εν ολίγοις ο αρχηγός του κόμματος που ιδρύθηκε στο Γκέτεμποργκ , Mikail Yüksel, ζητάει ένα ειδικό καθεστώς για όλες τις μουσουλμανικές κοινότητες της Σουηδίας, όπως ακριβώς γίνεται με τους Εβραίους και τους Ρομά.

«Οι Μουσουλμάνοι στη Σουηδία αντιμετωπίζουν καθημερινά φυσικές και λεκτικές επιθέσεις ρατσιστικής φύσης».

(screenshot)

Μάλιστα πάγια πολιτική θέση του κόμματος που στοχεύει στις επόμενες εκλογές να μπει στη Βουλή είναι η καθιέρωση της ισλαμοφοβίας ως ένα ξεχωριστό έγκλημα, που ενδεχομένως να εμπίπτει ακόμη και στο ποινικό δίκαιο της χώρας!

«Μεταξύ άλλων, το κόμμα Nuance, του οποίου ο ιδρυτής εκδιώχθηκε από το Κόμμα του Κέντρου για εικαζόμενους δεσμούς με την τουρκική εθνικιστική ομάδα, των Γκρίζοων Λύκων, θέλει να χαρακτηριστεί ισλαμοφοβία ως ξεχωριστό έγκλημα», μεταδίδει το Sputnik.

Οι επιρροές των Γκρίζων Λύκων στο μουσουλμανικό κόμμα Nuance ουσιαστικά δεν διαψεύστηκαν ποτέ, ωστόσο αυτό μικρή σημασία έχει, καθώς οι αριθμοί προμηνύουν ένα «σκοτεινό» μέλλον για τη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί στη σκανδιναβική χώρα έχουν εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια, αγγίζοντας το 8% του πληθυσμού της χώρας!

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί