Η αστυνομία του ΙΣΛΑΜ, έρχεται και στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι οι Έλληνες, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν την σκληρή πραγματικότητα.

Ανάμεσα στους πράγματι δυστυχισμένους πρόσφυγες έχουν παρεισφρήσει ακραία Ισλαμιστικά στοιχεία.

Όσο και προοδευτικοί νομίζουν ότι είναι κάποιοι επειδή δέχονται με ανοιχτές αγκάλες το ΙΣΛΑΜ, η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Το ΙΣΛΑΜ δεν είναι μια θρησκεία αγάπης και αυτό το έχουμε δει πολλές φορές στην Συρία αλλά και μέσα στην Ευρώπη. Παρένθεση: Δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι ακραίοι και τρομοκράτες.

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα, να πιστεύει σε όποιον θεό ή θεότητα θέλει, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να είναι κοινά για όλους τους ανθρώπους, πράγματα όπως: Ο σεβασμός όλων των θρησκευτικών ομάδων, ο ειρηνικός τρόπος έκφρασης, αποδοχή των νόμων του κάθε Κράτους κλπ.

Υπάρχουν όμως ακραίοι Ισλαμιστές, οι οποίοι δεν σέβονται ούτε ιερά ούτε όσια. Μάλιστα, σε κάποιες Αραβικές χώρες είναι παράνομο ακόμα και το να είναι ομοφυλόφιλος κανείς και η ομοφυλοφιλία τιμωρείται με θάνατο. Επομένως τι ακριβώς εξυπηρετούν οι κύριοι που προωθούν την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης;

Αφού αυτοί οι κύριοι, είναι προοδευτικοί, για ποιο λόγο υποστηρίζουν ή ανέχονται τους ακραίους του ΙΣΛΑΜ;

Συνεχίζουμε:

Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει η προσπάθεια να εγκαθιδρυθεί θρησκευτική ή Ισλαμιστική αστυνομία, ώστε να εφαρμόζεται ο νόμος της Σαρία (ποινικός κώδικας) ο οποίος μεταξύ άλλων προβλέπει:

Μαστιγώματα γυναικών και ανδρών που δεν γνωρίζουν εδάφια μέσα από το Κοράνι, σκλαβοπάζαρα, ακρωτηριασμούς μελών του σώματος ακόμα και για εγκληματικές πράξεις οι οποίες δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικές, επιβολή θανατικής ποινής σε όλους τους ομοφυλόφιλους ανεξαιρέτως κ.α

Προσοχή!! Ακολουθούν σκληρές εικόνες που σύντομα θα δούμε και στην Ελλάδα

Όλα αυτά μπορεί να μας ξενίζουν εμάς στην μέχρι τώρα Χριστιανική Ελλάδα, αλλά αποτελούν καθημερινότητα σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η δράση της Ισλαμικής αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στην Σωκράτους και Ευρυπίδου έχουν δημιουργηθεί ομάδες Ισλαμιστών, οι οποίες προσπαθούν να εφαρμόσουν τον νόμο της Σαρία. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο, Ισλαμιστές να ζητάνε την παραδειγματική τιμωρία γυναικών, λόγω των σέξη ενδυματολογικών επιλογών τους.

Επίσης έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο, Dawa. Dawa, είναι ο προσηλυτισμός των αλλόθρησκων. Οι αυτόκλητες ομάδες λειτουργούν μέσα στην Αθήνα και τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει είναι τεράστια. Η αστυνομία είναι αδύναμη και δεν μπορεί να συγκρατήσει το μένος των ακραίων Ισλαμιστών.

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, σε σύντομο χρονικό διάστημα η Χριστιανική Ελλάδα θα σβήσει και θα την αντικαταστήσει η θρησκεία του ΙΣΛΑΜ, το οποίο από ότι καταλάβατε δεν είναι ακριβώς θρησκεία, αφού οι πιστοί της, επιβάλουν δια της βίας τις εντολές της.

Ισλαμιστής που ζει στην Αθήνα λέει: Ζω στην Αθήνα και αν κληθώ να κάνω Τζιχάντ (Ιερό Πόλεμο), θα κόψω κεφάλια ευχαρίστως.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu