• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΙΣΛΑΜ
  • Γαλλία: Άφησαν ανοιχτά τα σύνορα. Οι Τζιχαντιστές μπαίνουν σε τζαμιά και οργανώνουν Jihad

Γαλλία: Άφησαν ανοιχτά τα σύνορα. Οι Τζιχαντιστές μπαίνουν σε τζαμιά και οργανώνουν Jihad

Του Γιώργου Φαρμάκη

Πότε θα δούμε την αλήθεια επιτέλους; Οι ακραίοι Ισλαμιστές υπάρχουν και δεν έχουν καθόλου καλούς σκοπούς. Οι Γάλλοι άφησαν τα σύνορά τους ανοιχτά και τώρα βλέπουν ότι αυτή η τακτική, τους έκανε κακό.

Φοβούμενοι ότι σχεδιάζονταν επιθέσεις, το Τζαμί Al-Kawthar στην πόλη Grenoble θα κλείσει προσωρινά, γιατί μέσα σε αυτό γίνονταν κάλεσμα για Ιερό Πόλεμο (Jihad). Μιλάμε για μια κατάσταση εξωφρενική αλλά όχι πρωτόγνωρη.

Σημείωση: Στην συγκεκριμένη πόλη, λειτουργούν….20 Τζαμιά, ενώ στην πόλη οι κάτοικοι δεν ξεπερνούν τους 160.215.

Πάνω από 400 «πιστοί» πήγαιναν σε αυτό το Τζαμί και άκουγαν χωρίς καμία διαμαρτυρία, τις προσταγές των ακραίων Ισλαμιστών.

Το Τζαμί Al-Kawthar, από ότι καταλαβαίνει ο καθένας και η καθεμιά, δεν έχει να κάνει ούτε με την αγάπη, ούτε με την ειρήνη. Η βία και οι διάφορες φιλοπολεμικές ιδέες, ήταν κομμάτι της καθημερινότητας των «Πιστών». Όταν λέμε για ακραίους δεν αναφερόμαστε σε όλους τους Μουσουλμάνους, γιατί δεν ακολουθούν όλοι τον δρόμο του ένοπλου αγώνα προφανώς.

Είναι αλήθεια όμως, ότι σε καμία Χριστιανική εκκλησία για παράδειγμα, δεν θα ακούσετε τον παπά να καλεί σε ένοπλο αγώνα κατά των…άπιστων.

Και σε…κάποιες άλλες χώρες ανοίγουνε Τζαμιά. Αυτή είναι η πραγματικότητα και όπως διαβάσατε και παραπάνω, προφανώς δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι Τζιχαντιστές αλλά υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων, που ακούει τα προστάγματα του Ισλαμικού Κράτους, αλλιώς πολύ απλά, δεν θα υπήρχε Ισλαμικό Κράτος.

Photo Credits: Pexels.com

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...