Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο ΕΛ, μετά από 102 χρόνια, το Γενί Τζαμί στην Θεσσαλονίκη, που χρησιμοποιείται ως εκθεσιακός χώρος της δημοτικής Πινακοθήκης, άνοιξε για την τελετή λύσης της νηστείας του Ραμαζανίου.
Οι μουσουλμάνοι ευχαριστούσαν το ελληνικό κράτος για αυτή την εξέλιξη και πλέον ο ισλαμικός εορτασμός γίνεται μέρος της ελλαδικής πραγματικότητας!
Το ίδιο συνέβη και στην Αθήνα, στην περιοχή του Βοτανικού, όπου βρίσκεται το Ισλαμικό Τέμενος, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2020.
Κατά το Ραμαζάνι άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του για να καλωσορίσει τους πιστούς μουσουλμάνους, οι οποίοι έχουν εισέλθει στην Ελλάδα!
Ποιός να το φανταζόταν πριν λίγο καιρό!
Πλέον παίζεται ως νέα κανονικότητα στα κανάλια!
Δείτε:
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Μια εξόφθαλμη αλήθεια» που παραδέχονται πλέον οι Ευρωπαίοι ποδηγέτες του Ζελένσκι
- Νέες συνομιλίες απόψε στο Βερολίνο για το Ουκρανικό
- Ζαχάροβα κατά Δύσης για τις δολοφονίες Ρώσων δημοσιογράφων στην Ουκρανία
- Νέο κύμα διαδηλώσεων και στη Ρουμανία κατά της διαφθοράς
- ΕΒΕΠ: Η αγορά πλήττεται από τις κινητοποιήσεις των αγροτών
- Επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού σε Mυρτώο και κεντρικό Αιγαίο
- Ιράν, Κίνα, Β. Κορέα και τώρα Ινδία! Ιστορική συμφωνία με Πούτιν για ανάπτυξη στρατευμάτων
- Eurovision 2026: Ποιές χώρες επιστρέφουν και ποιές θα μποϊκοτάρουν τον διαγωνισμό
- Οδησσός: Επίθεση ρωσικών drones τους… χάλασε το γεύμα σε εστιατόριο, vid
- Τραμπ για Ουκρανούς: «Δεν αρχίζεις έναν πόλεμο με κάποιον 20 φορές μεγαλύτερό σου, ελπίζοντας πως θα σου δώσουν κάποιους πυραύλους»









