Έτσι βάζουν οι Έλληνες στα σπίτια τους μουσουλμάνους

Colpo Grosso από τον ΟΗΕ – ΒΙΝΤΕΟ από νέο ισλαμικό οικισμό στην Θήβα

Η υπέρογκη φορολογία οδηγεί τους Έλληνες στην φτώχεια ενώ χρησιμοποιείται ως μέσο κατάσχεσης των επιχειρήσεων.

Την ίδια ώρα χρηματοδοτείται ο εποικισμός της χώρας από μουσουλμάνους μετανάστες και μάλιστα η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ θα δώσει οικονομικά κίνητρα σε ελληνικές οικογένειες που θα συγκατοικήσουν με πρόσφυγες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέσα στο 2017 θα υπάρξουν 200 τέτοιες επιδοτούμενες θέσεις.

Στόχος είναι η μείωση των θέσεων του προγράμματος προσωρινής στέγασης προσφύγων, μέσω της φιλοξενίας τους από ελληνικά νοικοκυριά, η οποία εν αρχή θα είναι προαιρετική και μετά το κράτος, επικαλούμενο συνθήκες έκτακτης ανάγκης, ενδεχόμενα την κάνει υποχρεωτική.

Όπως αναφέρει ο ΟΗΕ, σήμερα φιλοξενούνται 421 άτομα σε οικογένειες, ενώ το 2016 ο αριθμός των ανθρώπων που φιλοξενήθηκαν σε σπίτια στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη μέσω συγκατοίκησης έφτασαν τους 594.

Σύμφωνα με το σχέδιο, μετανάστες και φιλοξενούντες θα συνυπάρχουν για δυο με τρεις μήνες, ωστόσο κατά το παρελθόν προέκυψαν τέτοια προβλήματα που πολλοί πρόσφυγες έμειναν ακόμη και οκτώ μήνες με τις οικογένειες που τους φιλοξενούσαν.

Η υπεύθυνη του προγράμματος στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Αλληλεγγύη- SolidarityNow», Δήμητρα Χαμηλού, τονίζει πως τα προβλήματα που δημιουργούνταν κατά την φιλοξενία των μεταναστών «δεν ήταν κάτι περισσότερο από τα προβλήματα μιας οποιασδήποτε συγκατοίκησης. Για παράδειγμα μπορεί να υπήρχαν θέματα καθαριότητας, αλλά αυτά λύνονταν με ένα συγκεκριμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα».

Τι θα γίνει όμως αν οι μετανάστες εξαγριωθούν κατά των Ελλήνων, όπως έχει συβεί πολλάκις στο εξωτερικό και ειδικά σε χώρες όπως η Σουηδία;

Δίνονται οικονομικά κίνητρα σε Έλληνες, οι οποίοι χρειάζονται χρήματα και εκείνοι, έχοντας άγνοια κινδύνου, βάζουν, πολλοί εξ’ ανάγκης, μέσα στο σπίτι τους άτομα με άγνωστες προθέσεις, με μοναδική ελπίδα να μην είναι πιστοί μουσουλμάνοι, ώστε να μην ακολουθούν τις εντολές του Κορανίου περί σφαγής αλλόπιστων.

Το πρόγραμμα με τον τίτλο «Home for Hope» ξεκίνησε να υλοποιείται τον Απρίλιο του 2016 και, σύμφωνα με τα στοιχεία της οργάνωσης SolidarityNow , μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 φιλοξένησε στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη 720 ωφελούμενους. Συγκεκριμένα, διέμειναν 425 άτομα σε 35 διαμερίσματα στην Αθήνα και 295 σε 20 διαμερίσματα στην Θεσσαλονίκη. Οι πρόσφυγες φιλοξενήθηκαν σε σπίτια μαζί με τις οικογένειες των ντόπιων ή σε κενά διαμερίσματα που παραχώρησαν για το σκοπό αυτό οι ντόπιοι.

Ο αριθμός μοιάζει μικρός αλλά ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς αυτός είναι ο στόχος του ΟΗΕ και της Νέας Τάξης.

Σημειώνεται ότι οι οικογένειες που συγκατοικούν με πρόσφυγες λαμβάνουν συμβολική οικονομική ενίσχυση ανά μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που φιλοξενούν.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση ετοίμασε ολοκαίνουριο οικισμό μεταναστών στην Θήβα, ο οποίος θα περιέχει ακόμα και γυναικολογική κλινική!!!

EL.GR

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο https://www.facebook.com/ELNEWSGR/

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu