• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΙΣΛΑΜ
  • Ερντογάν: «Από όταν οι Οθωμανοί εγκατέλειψαν τα Ιεροσόλυμα, η περιοχή δεν είδε καλή μέρα»

Ερντογάν: «Από όταν οι Οθωμανοί εγκατέλειψαν τα Ιεροσόλυμα, η περιοχή δεν είδε καλή μέρα»

Συνέχισε τις προτροπές του για παν-μουσουλμανικές κινητοποιήσεις με αφορμή τα Ιεροσόλυμα ο "σουλτάνος".

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στα tourkikanea:

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την ομιλία του στο μεγάλο ισλαμικό συλλαλητήριο για την Ιερουσαλήμ, δήλωσε πως μέχρι σήμερα οι Παλαιστίνιοι, εκπλήρωσαν κατά τον καλύτερο τρόπο τα καθήκοντα τους. Ήρθε η σειρά μας να αναλάβουμε την σκοπιά¨.

ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΕΡΑ

Σήμερα βιώνουμε μια διαφορετική, μια εξαιρετική μέρα. Σήμερα ως φωνή των εκατομμυρίων που βρίσκονται στο Γενίκαπί και η καρδιά τους καίγεται για την Ιερουσαλήμ, χαιρετίζω εγκάρδια όλα τα αδέρφια μου, που η καρδιά τους χτυπά για την Ιερουσαλήμ, που η οργή τους φουσκώνει για την Ιερουσαλήμ. Εκφράζω τον σεβασμό μου προς τον πρόεδρο του ΜΗΡ , στον πρόεδρο του ΒΒΡ και στους εκπροσώπους των κομμάτων που μετέχουν στο συλλαλητήριο. Χαιρετίζω ιδιαίτερα τους Παλαιστίνιους αδερφούς μου που αγωνίζονται ενάντια στην τυραννία του Ισραήλ, με μόνη την δύναμη της πίστης τους.

¨Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ¨

Αδερφοί μου ξέρετε πως η Ιερουσαλήμ δεν είναι μόνο μια πόλη. Η Ιερουσαλήμ είναι ένα σύμβολο. Είναι μια εξέταση….

O ισλαμικός κόσμος έμεινε στην ίδια τάξη. Και όχι μόνο ο ισλαμικός κόσμος, αλλά όλη η ανθρωπότητα έμεινε στην ίδια τάξη.

Το οθωμανικό κράτος επί 4 αιώνες κυβέρνησε την Ιερουσαλήμ μέσα σε ειρήνη και ορθότητα. Στα τέλη του 1ου Παγκοσμίου πολέμου οι Οθωμανοί υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν την πόλη. Από εκείνη την μέρα και μετά, η Ιερουσαλήμ δεν είδε χαρούμενη μέρα. Σύμφωνα με απόφαση του ΟΗΕ του 1947, η Ιερουσαλήμ θα είχε ένα ειδικό status quo. Η απόφαση αυτή δεν γέννησε άλλο αποτέλεσμα πέραν της κατοχής της Ιερουσαλήμ.

¨ΖΗΤΩ Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ¨

Ο ΟΗΕ το 1967 παραμένοντας σιωπηλός στην κατοχή της Ιερουσαλήμ, παρακολουθώντας απλά τις ανηθικότητες και τις παρανομίες του Ισραήλ έγινε συμμέτοχος σε αυτές.

Σε έναν κόσμο καταδικασμένο από αυτά που θα πούνε τα χείλη της Αμερικής, δεν θα δείτε τίποτε πέραν της τυραννίας. Για αυτό τι λέμε ; Ζήτω η κόλαση για τους τυράννους.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu