Ατζέντα 21, Ισλάμ και Ελλάδα – Το σχέδιο του Σαμαέλ

Παρά το ότι η Ατζέντα 21, η οποία επιθυμεί την μείωση του πληθυσμού, έφερε υπογεννητικότητα στον Δυτικό κόσμο,

όπου κατοικούν οι λευκοί χριστιανικοί πληθυσμοί και τώρα η Νέα Τάξη, η οποία είναι δημιουργός της περιβόητης Ατζέντας του ΟΗΕ, στέλνει στην Ευρώπη και δη στην Ελλάδα δεκάδες εκατομμύρια μελαμψών μουσουλμάνων.
 

Η λευκή φυλή μέσω της αποικιοκρατίας που προώθησε η Μαύρη Αδελφότητα (Παλαιά Τάξη Πραγμάτων) είχε κυριαρχήσει πάνω στην μαύρη, την κίτρινη και την κόκκινη φυλή.

Όλοι αυτοί οι δούλοι έμαθαν να μισούν τους λευκούς, καθώς τους κακομεταχειρίζονταν.

Η Λευκή Αδελφότητα (Νέα Τάξη) βρήκε μια έτοιμη κατάσταση, την οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

Για να εξαφανίσει την Δύση και να δημιουργήσει έναν γκρι λαό, ο οποίος θα υποδεχθεί τον παγκόσμιο ηγέτη ως σωτήρα, έριξε, μεταξύ των άλλων, μέσα στην Ευρώπη εκατομμύρια «μη λευκούς» μετανάστες, απόλυτα εξαθλιωμένους και εξαγριωμένους. Εκείνοι μπήκαν σε έναν χώρο, στον οποίον ζουν τα αφεντικά«, που καιρό τώρα έμαθαν να μισούν.

Το θέμα είναι πως την πληρώνει και η Ελλάδα, η οποία ουδέποτε συμμετείχε στην αποικιοκρατία των Δυτικών.

Ωστόσο οι Έλληνες αποτελούν τον μισητό λαό για τα τσιράκια του Σαμαέλ, τον οποίο ο Άρχων της διαπλοκής θέλει να εξοντώσει, έτσι ώστε να μην του χαλάσουν την σούπα, όπως συνήθως γίνεται.

Έτσι, οι μουσουλμάνοι «πρόσφυγες και μετανάστες» ήρθαν για να μείνουν στη χώρα μας για αρκετά χρόνια. Μάλιστα, η κυβέρνηση προχωρά στον τριπλασιασμό του χρόνου ισχύος των χορηγούμενων δελτίων αίτησης ασύλου.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ασύλου, θα απαιτηθεί ένας ολόκληρος χρόνος μόνο για την καταγραφή των δεκάδων χιλιάδων αιτήσεων ασύλου που μαζικά ζητούν να υποβάλουν όσοι εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια τους τελευταίους μήνες.

Εν ολίγοις, η κυβέρνηση παραδέχεται ότι θα χρειαστεί ένας ολόκληρος χρόνος από την απλή καταγραφή των στοιχείων των αιτούντων διεθνή προστασία μέχρι την πλήρη καταγραφή.

Και όπως ορίζεται, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία: «Η πλήρης καταγραφή περιλαμβάνει τουλάχιστον τα στοιχεία ταυτότητας, τη χώρα καταγωγής του αιτούντος, το όνομα του πατέρα, της μητέρας, του/της συζύγου και των τέκνων του, βιομετρικά στοιχεία αναγνώρισης, καθώς και σύντομη αναφορά των λόγων για τους οποίους ο αιτών ζητά διεθνή προστασία».

Από εδώ και στο εξής τα δελτία με τα οποία θα εφοδιάζονται οι αιτούντες διεθνή προστασία -εφόσον έχει πραγματοποιηθεί πλήρης καταγραφή των απαιτούμενων στοιχείων- θα έχουν διάρκεια έξι μηνών. Στην περίπτωση, όμως, που έχει πραγματοποιηθεί απλή καταγραφή των ελάχιστων απαραίτητων στοιχείων και εκκρεμεί η πλήρης καταγραφή τους, τα χορηγούμενα δελτία θα έχουν διάρκεια ενός έτους.

Φέξε μου και γλίστρησα!

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.