Τουλάχιστον 121 άνθρωποι πιστεύεται ότι σκοτώθηκαν στο Ούταρ Πραντές της Ινδίας, κατά τη διάρκεια ταραχής που ξέσπασε σε θρησκευτική εκδήλωση την Τρίτη. Χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν ένα κήρυγμα του Ινδού ιεροκήρυκα Bhole Baba, και τα προβλήματα άρχισαν όταν, σύμφωνα με έναν επιζώντα, «όλοι προσπάθησαν να φύγουν αμέσως».
«Οι άνθρωποι άρχισαν να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο. Όσοι συνθλίβονταν, σκοτώνονταςν. Οι άνθρωποι εκεί τους τράβηξαν έξω», είπε ένας μάρτυρας.
Η πλειονότητα των νεκρών πιστεύεται ότι είναι γυναίκες και παιδιά, ορισμένα ηλικίας έως 4 ετών. Περισσότεροι από 80 άλλοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Ο Yogi Adityanath, Πρωθυπουργός του Uttar Pradesh, περιέγραψε τα γεγονότα της Τρίτης ως «εξαιρετικά θλιβερά», προσθέτοντας ότι είχε ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του περιστατικού.
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο οδηγοί μηχανών που έτρεχαν με πάνω από 250 χλμ στην Αττική Οδό
- Νίκος Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι η προοδευτική απάντηση στη λαίλαπα της Νέας Δημοκρατίας
- Προσλήψεις 45 πλοηγών κυβερνητών και πλοηγών μηχανικών στο Πυροσβεστικό Σώμα
- Συνελήφθη 75χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι την κόρη του στο Αιγάλεω
- Τραγωδία στην Παλαιά Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βέροιας: Μία νεκρή και 2 τραυματίες σε τροχαίο
- Ν. Κορέα: Ένας νεκρός και 6 παγιδευμένοι μετά από κατάρρευση σε ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό, vid
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικος επιχείρησε να ληστέψει με μαχαίρι 20χρονο μέσα στο κυλικείο της Πολυτεχνικής Σχολής
- Ονειρική βραδιά για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο Europa League – «Γκέλα» για ΑΕΚ
- Η νέα περιοχή που συγκεντρώνει τα βλέμματα! Ο Τραμπ, η Ρωσία, η Κίνα και οι συμφωνίες του Αβραάμ
- Ο τυφώνας Καλμάγκι στοιχίζει τη ζωή σε 5 ανθρώπους στο Βιετνάμ, vid









