• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ιμάμης: Μεγαλώνω τον γιο μου να μισεί τους χριστιανούς – Να τον ενσωματώσουμε; (vid)

Ιμάμης: Μεγαλώνω τον γιο μου να μισεί τους χριστιανούς – Να τον ενσωματώσουμε; (vid)

Δείτε!!!

Στο παρακάτω βίντεο ιμάμης λέει πως έχει μάθει τον γιο του να μισεί τους εβραίους, επειδή σκοτώνουν στην Παλαιστίνη.

Τον μεγαλώνει για να μισεί και τους χριστιανούς. Αλλά εκεί δεν αναφέρει συγκεκριμένο λόγο.

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

  • Φώναξα τον γιο μου. Του είπα “βλέπεις αυτούς τους άτιμος ανθρώπους; Ξέρεις αυτά τα παιδιά που βλέπουμε στην Παλαιστίνη τα οποία σκοτώνονται, σφάζονται και βιάζονται; Αυτοι οι άτιμοι άνθρωποι είναι που τα σκοτώνουν εκείνα¨. Μεγαλώνω τον γιο μου ώστε να είναι ένας πολύ καλός και υψηλής ποιότητας εχθρός των Εβραίων.
  • Ορκίζομαι στον Αλλάχ αδελφοί. Θα είναι ένας υπέροχος εχθρός των Εβραίων και ένας φοβερός εχθρός των χριστιανών. Κάποιοι λένε πως ένας μουσουλμάνος “Δεν μπορεί να ανατρέφει έναν εχθρό”. Εγώ όμως μεγαλώνω έναν εχθρό ! Δεν είναι δικό μου το μυαλό ; Εγώ είμαι εχθρός τους. Μακάρι να έχουν την κατάρα του Αλλάχ πάνω τους.
  • Αν κάνω το παιδί μου να αγαπάει τους Εβραίους και τους χριστιανούς, τότε ο Αλλάχ δεν θα πει ότι εγώ είμαι ένας καλός. Δεν θα το πει αυτό για μένα. Ο Αλλάχ λέει ” μην κλίνετε προς αυτούς” και “μην τους μοιάσετε”. “Οι Εβραίοι και οι χριστιανοί δεν θα σε εγκρίνουν ποτέ μέχρι να ακολουθήσεις τη θρησκεία τους” Αυτά δεν τα είπε ο Μωάμεθ. Αυτά τα λέει ο Αλλάχ. “Μην κλίνετε προς αυτούς και μην τους μοιάσετε”. Ο Αλλάχ λέει “Πέτα μακριά σαν πατσαβούρα τους επαίνους τους και τα έθιμά τους, τις πρακτικές και τις παραδόσεις τους”. Εεεε μουσουλμάνοι δεν ήρθαμε σε αυτή την κατάσταση επειδή τους μοιάσαμε ; Οι κόρες μας έφτασαν στο σημείο να περπατάνε στους δρόμους εντελώς γυμνές ! Στο όνομα τίνος ; Στο όνομα της μόδας. Εκθέτουν τα σώματά τους με τρόπο που δεν είναι ευχάριστη τον Αλλάχ ή τον απεσταλμένο του.