«Φλόγες» κατά Ζελένσκι: «Αλιμονό σου! Έχεις διαβολικό μένος» – ΒΙΝΤΕΟ

Λάβρος ο Μητροπολίτης των ανυπότακτων Ορθοδόξων στην Ουκρανία...

O Μητροπολίτης Βίσγκοροντ και Τσορνόμπιλ Πάβελ Προϊστάμενος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ από τις 30 Μαρτίου 1994, αντιπρόεδρος της Ιεράς Κοιμήσεως του Κιέβου-Σπηλαίων Λαύρας, επικεφαλής της Επιτροπής για τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντόον του Ζαλένσκι, ο οποίος θέλει να εξοντώσει την παραδοσιακή ορθοδοξία στην Ουκρανία!

Αφορμή οι συγκρούσεις στο μοναστήρι Λαύρα των Σπηλαίων στο Κίεβο, καθώς οι μοναχοί του μοναστηριού αψήφησαν την εντολή των ουκρανικών ναζιστικών αρχών να το εγκαταλείψουν.

Το Κίεβο είχε διατάξει τους μοναχούς της Λαύρας των Σπηλαίων να εκκενώσουν τις εγκαταστάσεις του μοναστηριού μέχρι τις 29 Μαρτίου. Η ουκρανική κυβέρνηση απoφάσισε να εκδιώξει τη μη αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας (UOC) και να επιβάλει τα θέλω της.

Όπως γράφει ο Πάβελ:

«Πρόεδρε και λοιπή αγέλη, τα δάκρυά μας δεν θα πέσουν στο έδαφος. Όλα θα πέσουν στο κεφάλι σου!!!!

Έχοντας έρθει στην εξουσία με τις πλάτες μας, με τις προσευχές μας, νομίζεις ότι μπορείς να μας κάνεις τέτοιο κακό;

Ο Κύριος δεν θα συγχωρέσει ούτε εσένα ούτε τους συγγενείς σου γι’ αυτήν την πράξη. Επειδή, αυτές τις ιερές στιγμές, 220 αδελφοί έχουν πεταχτεί από εσένα στον δρόμο.

Επειδή ήσουν ανίκανος να δεχθείς τον Μητροπολίτη Ονούφριο του Κιέβου και ολόκληρης της Ουκρανίας με την Σύνοδο, ήσουν ανίκανος να σταματήσεις τον Υπουργό Πολιτισμού, που ήταν πωρωμένος με βία, κακεντρέχεια, μίσος και διαβολικό μένος. Επομένως, κάνει τα πάντα σύμφωνα με την δική σου εντολή. Αλίμονό σου!!! Να φοβάσαι!!!!».

Δείτε:

scr

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί