«Εξορκισμοί» στην Θεσσαλονίκη: Θύμα και ο Ολισαντέμπε;;; – Δείτε τον να τρέχει γύρω-γύρω μετά από «θαυματουργό νερό», vid

Πρόκειται για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού...

Η αίρεση που δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη δέχεται πιστούς από όλα τα μέρη του πλανήτη και μετά από μια γυναίκα που ταξίδεψε από το Περού μέχρι την Ελλάδα για ένα «θαύμα», αποκαλύφθηκε ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Εμανουέλ Ολισαντέμπε είχε σχέσεις με την συγκεκριμένη οργάνωση.

Σύμφωνα με βίντεο που πρόβαλε το Mega και η εκπομπή Live News, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς την περίοδο που ήρθε στην Ελλάδα, επισκέφθηκε την «Εκκλησία των Εθνών» για να βρει την λύση.

Έτσι, όπως φαίνεται στο βίντεο που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό, ένας πάστορας ραντίζει με «θαυματουργό νερό» το γόνατο του Ολισαντέμπε, με τον τελευταίο να σηκώνεται και να τρέχει στο χώρο της τελετής αμέσως μετά, ισχυριζόμενος ότι ήταν καλύτερα.

«Εντυπωσιάστηκα όταν είδα το πρόσωπό του γιατί οι περισσότεροι δε θα πιστέψουν ότι είναι ο Ολισαντέμπε του Παναθηναϊκού», ανέφερε χαρακτηριστικά ένα άτομο στο βίντεο που προβλήθηκε στο Mega.

Με πληροφορίες από MEGA, scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί