Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι!!! Αυτό ζήτησε ο Πάπας! Η ανθρωπότητα ας ετοιμάζεται…

Θέλετε μισθό;;; Αυτό θα παίρνετε! Παγκόσμιες εξελίξεις με την Εκκλησία να έχει συγκεκριμένο ρόλο... Συμφωνούν και οι ορθόδοξοι;;;

Ο Πάπας Φραγκίσκος τάχθηκε με πιο σαφή τρόπο από ποτέ υπέρ της καθιέρωσης ενός παγκόσμιου ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και υπέρ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, επιβεβαιώνοντας τον αρχιεπίσκοπο Carlo Maria Viganò, ο οποίος αποκάλυψε πως η Εκκλησία θα αντικατασταθεί από μία φαινομενικά «φιλανθρωπική οργάνωση», η οποία προφανώς θα μοιράζει τέτοιου είδους εισοδήματα στους πιστούς (εμβολιασμένους και αργότερα ‘σφραγισμένους’;;;) και σε αυτή την κατεύθυνση ο «ποντίφικας» θα παίξει σκοτεινό ρόλο (ΕΔΩ)!

«Πιστεύω ότι αυτά τα μέτρα είναι απαραίτητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο καθολικός επικεφαλής της εκκλησίας, αναφερόμενος στο βασικό παγκόσμιο εισόδημα , το οποίο θα δίνει σε όλους πρόσβαση στα πιο βασικά πράγματα, είπε ο Πάπας, μιλώντας στην τέταρτη παγκόσμια συνάντηση λαϊκών κινημάτων.

Επιπλέον ζήτησε πως πρέπει κάποιος «επειγόντως» να εξετάσει τις δυνατότητες δημιουργίας περισσότερων θέσεων εργασίας μέσα από μικρότερες εργάσιμες ημέρες: «Δεν μπορεί να είναι τόσοι πολλοί καταπονημένοι, ενώ άλλοι να υποφέρουν από έλλειψη εργασίας», ισχυρίστηκε! Επομένως ζήτησε ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ για να δουλεύουν όλοι. Θα γίνει όμως έτσι;;;

DEUTSCHE WELLE: Ο Πάπας ζητά παγκόσμιο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

Οι θέσεις εργασίας αυξάνονται μέσω της στήριξης των επιχειρήσεων και όχι με περικοπές ωρών εργασίας και με παγκόσμια επιδόματα πείνας. Ωστόσο, είναι περιττό να εξηγήσει κανείς όλα αυτά στον ποντίφικα, καθώς απλά παραθέτει όσα έχουν προσχεδιαστεί και οδηγούν, δυστυχώς, στο τέλος της κυριαρχίας των ανθρώπων και στην αναβάθμιση της τεχνητής νοημοσύνης (ΕΔΩ).

Ο Πάπας, ενδεχομένως απαντώντας στις κατηγορίες του Vigano, συνέχισε λέγοντας ότι γνωρίζει ότι ορισμένοι άνθρωποι τον θεωρούν «μάστιγα» αλλά αυτό δεν θα τον σταματήσει.

Επιπλέον, ο 84χρονος Φραγκίσκος κάλεσε τις φαρμακευτικές εταιρείες “στο όνομα του Θεού” να δημοσιεύσουν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εμβολίων τους, προκειμένου να κάνουν τα εμβόλια κατά του COVID-19 πιο… προσιτά στους φτωχούς.

Ο διεθνιστής Πάπας ζήτησε δήθεν ελάφρυνση του χρέους για τις φτωχές χώρες, περισσότερη αναδιανομή φόρων, πιο αποφασιστική δράση στον αγώνα κατά της παγκόσμιας πείνας, τερματισμό της καταστροφής του περιβάλλοντος και της παραγωγής όπλων. Η ανθρωπότητα πρέπει να δει την πανδημία ως μια ευκαιρία για αλλαγή, είπε ο 84χρονος, παραπέμποντας ουσιαστικά στο GREAT RESET, στην Μεγάλη, δηλαδή. Επανεκκίνηση των διεθνιστών.

Συμφωνεί η ορθόδοξη Εκκλησία με όλα αυτά;;; Μην ξεχνάμε πως ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος είχε δηλώσει: «Θα συμμετάσχουμε στον θαυμαστό καινούριο κόσμο, οποίος θα είναι ψηφιακός». Θα δίνεται ψηφιακά και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που ζήτησε ο Πάπας;;;

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί