«Επίθεση» κατά των Χριστουγέννων: «Πρόσφυγες» τρομοκράτες και αστυνομικοί στις εκκλησίες, vid

Μοιάζει με οργανωμένο σχέδιο και όλοι εύχονται να μην είναι! «Συναγερμός» στους τεράστιους καθεδρικούς ναούς της Ευρώπης!

Η γερμανική αστυνομία ενίσχυσε την ασφάλεια στον τεράστιο καθεδρικό της Κολωνίας, έπειτα από πληροφορίες περί σχεδίου για τρομοκρατική επίθεση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Εκατοντάδες ένστολοι έχουν παραταχθεί γύρω από την εκκλησία στο κέντρο της γερμανικής μεγαλούπολης!

Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων αστυνομικοί έλεγξαν με σκύλους την περιοχή.

Υπό το φόβο της τρομοκρατίας βαθαίνει το σκοτάδι και αυξάνεται η αστυνόμευση στους δρόμους και φυσικά οι χριστιανικές εκκλησίες αδειάζουν από κόσμο!!!

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Κολωνία σχολίασε: «Ο καθεδρικός ναός της Κολωνίας είναι ο ναός με τους περισσότερους επισκέπτες στην Ευρώπη ενώ δίπλα του βρίσκεται ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός. Η κίνηση στην περιοχή είναι μεγάλη».

Όπως μεταδίδεται, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου στην Αυστρία, την Γερμανία και την Ισπανία έχουν υποκλέψει πληροφορίες σχετικά με πιθανές επιθέσεις από μια μουσουλμανική τρομοκρατική ομάδα κατά την διάρκεια των εορτασμών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Αυτές οι επιθέσεις είχαν στόχο σημαντικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Χριστουγεννιάτικων εκκλησιαστικών λειτουργιών σε μεγάλες πόλεις όπως η Κολωνία, η Βιέννη και η Μαδρίτη. Οι πρώτες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι οι συλληφθέντες ύποπτοι, που πιστεύεται ότι είναι από το Τατζικιστάν και συνδέονται με την επαρχία Χορασάν του Ισλαμικού Κράτους (ISPK), διείσδυσαν στην Ευρώπη υπό το καθεστώς των προσφύγων!

Οι αναφορές της γερμανικής BILD επιβεβαιώνουν ότι οι πρόωρες συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από ειδικές δυνάμεις στη Βιέννη, συμπληρωμένες από πρόσθετες συλλήψεις στην Γερμανία.

Ομοίως με την Κολωνία, η Βιέννη κήρυξε τον περίφημο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η αστυνομία της Βιέννης ανακοίνωσε ελέγχους εισόδου που θα διενεργήσουν αστυνομικοί οπλισμένοι με πολυβόλα. «Αυτές οι προληπτικές ενέργειες αποσκοπούν στη διατήρηση της δημόσιας ασφάλειας στην Αυστρία. Θα υπάρχει αυξημένη αστυνομική παρουσία, με πολιτικά και ένστολους αξιωματικούς εξοπλισμένους με προηγμένο εξοπλισμό και μακριά όπλα», είπαν, εστιάζοντας σε εκκλησίες και χριστουγεννιάτικες αγορές.

Σε ό,τι αφορά στην Ισπανία, το υπουργείο Εσωτερικών είχε ήδη ανακοινώσει την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας από τις 18 Δεκεμβρίου, για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί