Επιστολή ιερέων βάζει «φωτιά»: Ο κορωνοϊός οδηγεί σε παγκόσμια χούντα

Ξεκινά «Ιερός πόλεμος» στην Ευρώπη…

Η γερμανική Αρχιεπισκοπή πήρε αποστάσεις από επιστολή επισκόπων από διάφορες χώρες, οι οποίοι αντιδρούν στα μέτρα περιορισμών λόγω κορωνοϊού, τονίζοντας πως όλα αυτά οδηγούν σε «παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα έχει τον απόλυτο έλεγχο».

Όπως βλέπουμε λοιπόν υπάρχουν πολλοί που έχουν αντιληφθεί πως κάτι ύποπτο συμβαίνει! Την επιστολή υπέγραψε και ο υψηλόβαθμος Γερμανός Καρδινάλιος, Gerhard Ludwig Müller, ξεκινώντας «ιερό πόλεμο» στους συναδέλφους του.

Στην επιστολή με τίτλο «Μία έκκληση για την Εκκλησία και για τον Κόσμο – προς Καθολικούς και όλους τους καλοπροαίρετους ανθρώπους», με ημερομηνία 7. Μαΐου, αναφέρουν μεταξύ άλλων οι επίσκοποι:

«Είναι αλήθεια πως με πρόφαση των κορωνοϊό, σε πολλές περιπτώσεις παραβιάζονται δικαιώματα των πολιτών, ενώ περιορίζονται οι βασικές ελευθερίες τους, συμπεριλαμβανομένων της θρησκευτικής, της ελευθερίας γνώμης και της ελευθερίας κινήσεως.

(…)

Κάποιος θα έλεγε πως υπάρχει βάση στην θεωρία ύπαρξης δυνάμεων, οι οποίες ενδιαφέρονται στο να διασπείρουν πανικό στον πληθυσμό. Ο στόχος τους είναι να επιβάλλουν συνεχώς μεθόδους περιορισμού της ελευθερίας, ελέγχου των ατόμων και παρακολούθησης των κινήσεων τους. Αυτές οι ανελεύθερες προσπάθειες χειραγώγησης συνιστούν την απαρχή δημιουργίας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα αναλάβει τον απόλυτο έλεγχο».

Αυτά όλα είναι γραμμένα στην έγκυρη εφημερίδα της Γερμανίας «Die Welt».

Εκπρόσωποι της γερμανικής Αρχιεπισκοπής απαντούν σε όλα αυτά με φράσεις όπως «θεωρίες συνωμοσίας», παίρνοντας αποστάσεις από αυτή την επιστολή, η οποία βάζει «φωτιά» στους κόλπους της χριστιανικής Εκκλησίας στην Δύση και ενδεχομένως, σύντομα, και σε εκείνη της Ανατολής.

Ο «ιερός πόλεμος» θα έχει τελικά δύο στρατόπεδα: Την επίσημη Εκκλησία και ιερείς που αντιδρούν.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί