Εναλλακτικά ΜΜΕ: «ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ο θάνατος της Νταϊάνα, η αλήθεια για την Ελισάβετ» – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικός ισχυρισμός για πριν από 25 χρόνια

Η Ελισάβετ πέθανε και 25 χρόνια μετά τον μυστηριώδη θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα της Ουαλίας, αμερικανικά εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, δίνουν μια άλλη ματιά στο τι πραγματικά συνέβη εκείνη την τραγική μέρα.

Πριν από 25 χρόνια το αυτοκίνητο της πριγκίπισσας Νταϊάνα συνετρίβη μέσα στη σήραγγα της γέφυρας “de l’Alma ” στο Παρίσι της Γαλλίας. O αγαπημένος της Dodi Fayed, πέθανε κατά την πρόσκρουση μαζί με τον οδηγό και παρόλο που η Νταϊάνα επέζησε, χρειάστηκαν περίπου 40 λεπτά για να τη βάλουν από το αυτοκίνητο στο ασθενοφόρο.

Όπως αναφέρει το παρακάτω ρεπορτάζ:

«Η επίσημη ιστορία ήταν ότι προσπαθούσαν να την απεγκλωβίσουν από το αυτοκίνητο αλλά αρκετοί μάρτυρες λένε ότι η Νταϊάνα είχε τις αισθήσεις της και ανεμπόδιστες φωτογραφίες δείχνουν ότι, το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ήταν άθικτο και οι μάρτυρες παρακαλούσαν την αστυνομία να ανοίξει την πόρτα και να την βοηθήσει.

Στο ασθενοφόρο χρειάστηκαν περίπου 40 λεπτά για να επιλέξουν νοσοκομείο και όταν τελικά ξεκίνησαν, το ασθενοφόρο πήγαινε με ρυθμό σαλιγκαριού και έκανε αρκετές στάσεις, κάνοντας περίπου 40 λεπτά να διανύσει λιγότερο από 4 μίλια».

Τι ακριβώς συνέβη;;; Στις ΗΠΑ ισχυρίζονται και εξηγούν στο παρακάτω βίντεο πως «ο θάνατος της Νταϊάνας είναι βουτηγμένος στο σατανικό τελετουργικό»:

«Η βασιλική οικογένεια αρχικά γνωστή ως «Σειρά Αίματος του Sax Coburg Gotha», άλλαξε το όνομα σε «Windsor», για να ακούγεται περισσότερο Βρετανικό. Η καταγωγή της οικογένειας τους  εντοπίζεται πίσω στον “Vlad the Impale- Vlad τον παλουκωτή” γνωστό και ως δράκουλα. Και με αρκετούς περήφανους Ναζί στην οικογένεια συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Φίλιππου, η βασιλική οικογένεια, έχει εμμονή με τα παγανιστικά τελετουργικά και όλα τα αποκρυφιστικά πράγματα».

Η συνέχεια στο βίντεο:

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί