• Αρχική
  • Άρθρα
  • Βίντεο-Σοκ: Ρατσιστές Αφρο-Αμερικανοί, λένε αδιανόητα πράγματα για τους Λευκούς

Βίντεο-Σοκ: Ρατσιστές Αφρο-Αμερικανοί, λένε αδιανόητα πράγματα για τους Λευκούς

Ο ρατσισμός δεν έχει ούτε Θρησκεία, ούτε χρώμα, ούτε Εθνότητα.

Όπως θα διαπιστώσετε, υπάρχουν Αφρο-Αμερικανοί οι οποίοι πάνω στον θρησκευτικό τους φανατισμό, λένε πράγματα αδιανόητα για τους λευκούς.

Το πιο επικίνδυνο από όλα, είναι ότι πιστεύουν ότι ο θεός τους, τους έδωσε την άδεια, να λένε ότι θέλουν για τους Λευκούς. Τέτοιοι άνθρωποι, προσπαθούν να δημιουργήσουν φιλοπολεμικές καταστάσεις, είτε γιατί είναι πληρωμένοι, είτε γιατί είναι φανατισμένοι.

Οι έγχρωμοι Εβραίοι (στο Θρήσκευμα) από το Λος Άντζελες, πολλές φορές μιλούν απαξιωτικά για τους λευκούς. Μάλιστα έφτασαν το σημείο, να υποστηρίξουν τους..αδελφούς τους που είπαν ότι τα λευκά παιδιά που υποστηρίζουν τον Τραμπ, θα πρέπει να…..πάθουν πολύ άσχημα πράγματα (δεν γίνεται να γράψουμε αυτό που είπαν ακριβώς, καθώς μιλάμε για μια κατάσταση εξωφρενική).

Εκείνες οι οργανώσεις που υποτίθεται ότι πολεμούν τον ρατσισμό, τώρα έχουν κάτσει αναπαυτικά στις θέσεις τους. Οι λεγόμενοι αντιφασίστες, είναι…επιλεκτικοί αντιφασίστες.

Το βίντεο που ακολουθεί (στα αγγλικά), αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για το τι σημαίνει να είναι κάποιος ρατσιστής και επικίνδυνα φανατισμένος με κάποια Θρησκεία ή με οτιδήποτε άλλο.

Είναι αυτονόητο, ότι δεν δέχονται όλοι οι πιστοί των διαφόρων Θρησκειών, τα πολλές φορές ακραία χαρακτηριστικά (αυτών των Θρησκειών), όμως υπάρχουν κάποιοι που τα δέχονται και δεν το κρύβουν.

photo:pexels