• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τρόμος στο Παρίσι: Πάνω από 100 συλλήψεις μασκοφόρων, που γιόρτασαν το Χάλοουιν – Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα (Βίντεο)

Τρόμος στο Παρίσι: Πάνω από 100 συλλήψεις μασκοφόρων, που γιόρτασαν το Χάλοουιν – Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα (Βίντεο)

Κάποιοι γιόρτασαν με ένα τρόπο διαφορετικό το Χάλοουιν. Στα προάστια του Παρισιού, εκτυλίχθηκαν σκηνές που θυμίζουν ταινίες του Χόλιγουντ.

Η αστυνομία δήλωσε, ότι κάποιος νεαρός έστειλε μηνύματα μέσω του διαδικτύου, ώστε να υπάρξει ξεσηκωμός. Μάλιστα, στα μηνύματα αυτά,  διαπιστώθηκε ότι έγινε κάλεσμα για μια βραδιά ανομίας, στην κυριολεξία.

Κάτι αντίστοιχο είδαμε να συμβαίνει στις ταινίες The Purge. Οι ταινίες βρήκαν μιμητές, αφού έγινε γνωστό ότι νεαροί που φορούσαν μάσκες, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και επίσης έβαλαν φωτιά σε κάδους.

Η αστυνομία απάντησε κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης, σε μια προσπάθεια να αποθαρρύνουν τους νεαρούς μασκοφόρους.  Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Γαλλία. Αυτές οι καταστάσεις, δεν είναι φυσιολογικές όπως είναι αυτονόητο. Οι αρχές συνέλαβαν πάνω από…100 άτομα. Μιλάμε δηλαδή, για μια κατάσταση εξωφρενική.

15.000 αστυνομικοί, βγήκαν στους…δρόμους σε ολόκληρη την χώρα, γιατί ΗΞΕΡΑΝ ότι θα υπάρξουν προβλήματα. Το ήξεραν διότι όπως διαβάσατε παραπάνω, είδαν το κάλεσμα που έγινε μέσω του διαδικτύου.

Οι αρχές διαπίστωσαν, ότι ένας 19χρονος έκανε το κάλεσμα και τον συνέλαβαν. Ο 19χρονος υποστήριξε, ότι έκανε…πλάκα και ότι δεν περίμενε ότι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα πάρουν στα σοβαρά τα όσα έγραψε.

Δείτε τα βίντεο, που ακολουθούν:

Ο πόλεμος των πόλεων λοιπόν, έλαβε σάρκα και οστά στην Γαλλία. Βέβαια, τα επεισόδια που ξέσπασαν ήταν απλά μια πρόβα. Όταν γίνει (αν γίνει) πραγματικός πόλεμος των πόλεων, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

Με πληροφορίες από το RT