• Αρχική
  • Άρθρα
  • DARKCULT
  • Η Αριστερά στις ΗΠΑ επιστρατεύει ξανά τις μάγισσες, κατά της Εθνικής Δεξιάς του Τραμπ

Η Αριστερά στις ΗΠΑ επιστρατεύει ξανά τις μάγισσες, κατά της Εθνικής Δεξιάς του Τραμπ

Μάγισσες και μυστικιστές θα μαζευτούν στο Μπρούκλιν της Ν. Υόρκης στις ΗΠΑ, ώστε να ξορκίσουν τον διορισμό του Μπρετ Κάβανο ως μέλος του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ.

Η απόφαση του διορισμού του Αμερικανού εφέτη, στο ανώτατο αξίωμα του Δικαστικού Σώματος των ΗΠΑ, έχει εξοργίσει τους Δημοκρατικούς, οι οποίοι καταφεύγουν συνεχώς σε διαμαρτυρίες, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους στην προσωπική επιλογή του Τραμπ για την ανάληψη αυτής της θέσης από τον Κάβανο. Δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν τους αρκούν μόνο οι διαμαρτυρίες και η λασπολογία των ΜΜΕ κατά του εκλεκτού, από τον Τραμπ, υποψηφίου, αλλά καταφεύγουν σε σκοτεινά μέσα, όπως η μαγεία, για να καταφέρουν να εμποδίσουν τον Κάβανο από το να πάρει το αξίωμα του Ανώτατου Δικαστή.

Τα τελευταία δύο χρόνια, μάγισσες από όλη την Αμερική συναντώνται τακτικά, για να διαβάσουν «ξόρκια» στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Με τα ξόρκια αυτά προσπαθούν να τον «δέσουν» ή να τον εμποδίσουν να κάνει ενέργειες που θίγουν τα συμφέροντα της Αριστεράς στις ΗΠΑ, αλλά αν κρίνει κάποιος εκ του αποτελέσματος, μάλλον δεν τα καταφέρνουν και πολύ καλά.

Ο Τραμπ πετυχαίνει τη μια νίκη πίσω από την άλλη, με αποτέλεσμα ακόμα και το CNN να παραδεχθεί αυτή την εβδομάδα, ότι ο Τραμπ έχει κερδίσει ήδη σε αρκετούς τομείς. Οπότε, όπως φαίνεται, ο Κάβανο δεν έχει πλέον να φοβηθεί τίποτα.

Σύμφωνα με την Whashington Times, οι μάγισσες θα μαζευτούν στις 20 Οκτωβρίου για να διαβάσουν ξόρκια μαγείας κατά του Κάβανο, στο Catland, ένα σατανιστικό βιβλιοπωλείο, που διαφημίζεται ως το «κορυφαίο μεταφυσικό κατάστημα και χώρος εκδηλώσεων» του Μπρούκλιν. Από τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν, ένα 25% στην οργάνωση για την υποστήριξη των αμβλώσεων, Planned Parenthood Action Fund και άλλο ένα 25% στο Ali Forney Center, μια ΜΚΟ για άστεγους LGBT νέους.

Το τελετουργικό θα κοστίσει 10 δολάρια, ανά άτομο, αν και η ομάδα λέει, ότι δεν θα διώξουν κανέναν κι ας μην έχει χρήματα να πληρώσει για να μπει.

«Ελάτε μαζί μας να διαβάσουμε ξόρκια στον Μπρετ Κάβανο και σε όλους τους βιαστές και την πατριαρχία που τους ενθαρρύνει, τους επιβραβεύει και τους προστατεύει», αναφέρει η ανάρτηση των μαγισσών στο Facebook. «Αγκαλιάζουμε τις πραγματικές ρίζες της μαγείας, καθώς η μαγική τέχνη των φτωχών, των καταπιεσμένων, των αποφυλακισμένων, είναι συχνά το μόνο όπλο, το μόνο μέσο απονομής δικαιοσύνης που διατίθεται από εμάς, σε εκείνους που έχουν αδικηθεί από άνδρες όπως αυτός.»
«Θα είναι το επίκεντρο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο μοναδικός στόχος, φέρτε μαζί την οργή σας για όλους όσους θέλετε να διαλύσετε», συνεχίζει η πρόσκληση. «Θα υπάρξει και ένα δεύτερο τελετουργικό μετά -» Το Τελετουργικό του Περιφρονημένου «που επιδιώκει να δικαιώσει, να επιβεβαιώσει και να υποστηρίξει εκείνους από εμάς, που έχουν αδικηθεί και αρνούνται να σιωπήσουν πια».

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έδειξαν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και περισσότεροι από 900 άνθρωποι έχουν απαντήσει στην πρόσκληση.

Σύμφωνα με την Huffpost, η Dakota Bracciale, μάγισσα στο Μπρούκλιν που διοργανώνει την εκδήλωση της 20ης Οκτωβρίου, δήλωσε, ότι οι μάγισσες βλέπουν τα ξόρκια, ως μια ριζοσπαστική πράξη αντίστασης που συνεχίζει τη μακρά ιστορία της μαγείας ως καταφύγιο και όπλο για τους «καταπιεσμένους και περιθωριοποιημένους.»

Τα ξόρκια δεν είναι «κάτι που κάνεις ελαφρά τη καρδία», πρόσθεσε ο Bracciale, «αλλά είναι κάτι που έχεις στο οπλοστάσιό σου ή στην εργαλειοθήκη σου». Δήλωσε επίσης, ότι τα ξόρκια διαφέρουν πάρα πολύ από τα μάγια, τα οποία σε δένουν με κάτι και έχουν να κάνουν, με προσπάθεια αποτροπής κάποιου να κάνει κάτι ή να περιορίσουν τη δράση του. Το ξόρκι αποτελεί ευθεία επίθεση, που αντιμετωπίζει τον αντίπαλο ως ίσο, σε μια υπερφυσική μάχη.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu