Σουηδία: Μαχαίρωσε την αδερφή του, για να…υπερασπιστεί την τιμή του;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα europe.infowars, άνδρας στο Malmö της Σουηδίας, μαχαίρωσε την αδερφή του. Ήθελε να την σκοτώσει για λόγους…τιμής.

Επίσης προσπάθησε να μαχαιρώσει και τους αστυνομικούς που πήγαν να τον..συλλάβουν.. Ο ύποπτος προσπάθησε να σκοτώσει 4 άτομα και αντιμετωπίζει τις αντίστοιχες κατηγορίες. Ο ίδιος προσπάθησε να προκαλέσει ζημιά και στον εαυτό του, με αποτέλεσμα αρχικά να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Πλέον όμως, έχει προφυλακιστεί.

Ο ύποπτος, είναι 22 ετών και προέρχεται από οικογένεια μεταναστών. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει σαφές αν ο συγκεκριμένος προσπάθησε να σκοτώσει για λόγους τιμής ή αν όχι. Αυτό υποστήριξε ο δικηγόρος Carl Hofvendahl.

Όπως και να έχει, βλέπουμε ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Το Malmö της Σουηδίας, στην ουσία αποτελεί ένα απροσπέλαστο γκέτο, στο οποίο οι μετανάστες κάνουν ότι θέλουν ή σχεδόν ότι θέλουν.

Αυτά συμβαίνουν στην..προοδευτική Σουηδία. Ελπίζουμε να μην δούμε αντίστοιχες εικόνες και στην προοδευτική Ελλάδα.

Είναι σημαντικό να εξετάζουμε τα συμβάντα, σε χώρες..αδερφές. Τα διάφορα site που μετέδωσαν την παραπάνω είδηση, δεν το έκαναν τυχαία. Η Εγκληματικότητα ζει και βασιλεύει στην Σουηδία και να σημειωθεί ότι:

Υπάρχει πιθανότητα, ο 22χρονος να έκανε ότι έκανε για λόγους θρησκευτικούς, χωρίς όμως να έχει αποδειχτεί κάτι τέτοιο, ούτε και έγιναν γνωστές οι πεποιθήσεις του. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα.

Στο σημείο που φτάσαμε στην πολιτισμένη Ευρώπη, όλα τα περιμένουμε!!

photo:pexels

  • 14
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...