• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ανατριχιαστική πρακτική, στο Ηνωμένο Βασίλειο – Δεν θα πιστέψετε τι θα διαβάσετε

Ανατριχιαστική πρακτική, στο Ηνωμένο Βασίλειο – Δεν θα πιστέψετε τι θα διαβάσετε

Σύμφωνα με την the Guardian, στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια ανατριχιαστική αφρικανική πρακτική, άρχισε να «κερδίζει» τις καρδιές αρκετών πολιτών.

Τοποθετούν μια καυτή πέτρα στο στήθος μικρών κοριτσιών, με σκοπό να καθυστερήσουν την ανάπτυξη του. Η ανατριχιαστική πρακτική έχει αρχίσει να γίνεται πολύ γνωστή, στο πολυπολιτισμικό Λονδίνο.

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ

Κοινωνικοί λειτουργοί από το Λονδίνο, από το Γιορκσάιρ και από το Έσσεξ κατήγγειλαν ότι πολλά μικρά κορίτσια, έχουν πέσει θύματα της αφρικανικής πρακτικής.

Τι μπορεί να σχολιάσει κανείς. Μιλάμε για μια κατάσταση απερίγραπτη και φυσικά ανατριχιαστική. Μικρά κοριτσάκια περνάνε πολύ δύσκολες ώρες. Μιλάμε για βασανιστήρια.

Και όλα αυτά συμβαίνουν, στην δήθεν προοδευτική Αγγλία. Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων, έφερε πολύ άσχημα αποτελέσματα και μας δείχνει σε ποιο σημείο μπορούμε να φτάσουμε και στην προοδευτική Ελλάδα.

Όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας και η καθεμιά, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Μπορεί κάποιος να διανοηθεί τι συμβαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την στιγμή;

Ας το ξανασκεφτούμε, η αφρικανική πρακτική, εφαρμόζεται σε μια σύγχρονη χώρα, η οποία μάλιστα για πολλούς αποτελεί σύμβολο.

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή ίσως. Η Χριστιανική Δύση, από ότι φαίνεται άρχισε να εξαφανίζεται, χωρίς υπερβολή.

Τα συμπεράσματα αλλά και τα σχόλια, δικά σας!

Πληροφορίες: The Guardian, voiceofeurope

Photo:pexels