Μια άστεγη, θύμα του «Εωσφόρου»

Ανήμερα του Πάσχα του 2014, ο 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου δολοφόνησε μια 41χρονη άστεγη γυναίκα στην περιοχή της Γλυφάδας.

 

Ο νεαρός είχε επιλέξει τη συγκεκριμένη ημερομηνία για προφανείς λόγους αντίδρασης προς τη χριστιανική γιορτή. Ο Παπαγεωργίου βρέθηκε σε πλατεία της περιοχής το βράδυ της Ανάστασης, όπου υπήρχε μια εκκλησία, έκοψε το χέρι του με ένα γυαλί και σε ένα παγκάκι σχημάτισε έναν ανάποδο σταυρό και τον αριθμό «6-6-6». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Σατανάς ήταν εκείνος που του υπέδειξε το θύμα του.

Ο Παπαγεωργίου εντόπισε την άστεγη Ειρήνη Τ. και με μια πέτρα της πολτοποίησε το κεφάλι. Το αποτρόπαιο θέαμα εντόπισαν το πρωί της Κυριακής του Πάσχα οι περίοικοι.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς, θα επαναλάμβανε ανθρωποθυσία ανήμερα του Θερινού Ηλιοστασίου στις 21/06, της ίδιας χρονιάς, για να «αποδείξει» την υποταγή του στο Σατανά. Ωστόσο ο νεαρός συνελήφθη μόλις μια εβδομάδα πριν πραγματοποιήσει το σχέδιό του. «Αφού σκότωσα την άστεγη, οι φωνές δυνάμωναν και ζητούσαν κι άλλα. Ήθελαν να σκοτώσω μωρά και παρθένες!», δήλωσε στους αστυνομικούς.

«Εγώ έχω κάνει το πρώτο βήμα και έχω ανέβει το πρώτο σκαλί. Την πρώτη μου θυσία την έκανα», είχε γράψει σε ανάρτησή του στο facebook ο Παπαγεωργίου.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu