• Αρχική
  • Άρθρα
  • DARKCULT
  • «Καλά να πάθετε»: Την ώρα που ο κόσμος θρηνεί για την καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων, ΕΤΣΙ προκαλούν τους απανταχού Χριστιανούς (ΒΙΝΤΕΟ)

«Καλά να πάθετε»: Την ώρα που ο κόσμος θρηνεί για την καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων, ΕΤΣΙ προκαλούν τους απανταχού Χριστιανούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τη δημοσίευση που προκαλεί.
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Λίγες μόνο ώρες έχουν περάσει από τη στιγμή που τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον εμβληματικό καθεδρικό και ακόμη οι Γάλλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη.

Με τα αίτια της φωτιάς ακόμη να βρίσκονται υπό έρευνα, όλος ο κόσμος το τελευταίο εικοσιτετράωρο παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις των Γαλλικών αρχών περιμένοντας να διαλευκανθεί το «μυστήριο» του ξεσπάσματος της πυρκαγιάς.

Όμως δεν συμμερίζονται όλοι αυτόν τον πόνο και δεν αναφερόμαστε σε εκείνους που απλά αδιαφορούν. Υπάρχουν δυστυχώς εκείνοι που με την καταστροφή ενός ανεκτίμητου για την ιστορία της Γαλλίας αλλά και του κόσμου ναού, δεν αδιαφορούν απλά, αλλά…χαίρονται κιόλας!

Εχθές, ο δημοσιογράφος του Infowars, Paul Watson, δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο σας μεταδώσαμε και εμείς από το El.gr, που δείχνει τη στιγμή που καιγόταν ο ναός, χρήστες του Facebook με αραβικά ονόματα να αντιδρούν με χαμογελαστά εικονίδια.

Φυσικά, αμέσως τα μεγάλα συστημικά ΜΜΕ των ΗΠΑ, έσπευσαν να διαψεύσουν τον Watson, όμως ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε ένα απολαυστικό βίντεο που δείχνει πως πράγματι έχουν τα πράγματα. Δείτε το βίντεο και ακόμη και αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι λέει στα αγγλικά, προσέξτε πως την ώρα που καίγεται η Παναγία των Παρισίων χρήστες με σαφώς Αραβικά ονόματα εκδηλώνουν τη…χαρά τους!


Μάλιστα, στο ίδιο βίντεο, ο Watson μας δείχνει τι σχόλια έγιναν σε αραβικό κανάλι ενημέρωσης. Τα σχόλια που έγιναν και πάλι από χρήστες με Αραβικά ονόματα, δείχνουν τη χαρά πολλών μουσουλμάνων, για την καταστροφική πυρκαγιά που έκαψε τον ιστορικό ναό, ενώ άλλα περιέχουν νοήματα όπως «καλά να πάθετε». Κάποιος επίσης έγραψε και «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Σε κάποιες φωτογραφίες, φαίνονται μουσουλμάνοι να χαμογελούν με φόντο την πυρκαγιά! Αυτόν τον…«πολιτισμό» ζητούν μερικοί και στη χώρα μας να αφομοιώσουμε!

https://qwiket.com/cdn/tv/www.thegatewaypundit.comwp-contentuploadsAllah-est-grandu2019-Muslims-laugh-as-blaze-destroys-Notre-Dame-cathedral-2-600x283.jpg

Λίγες ώρες αργότερα, τζιχαντιστές, δημιούργησαν πόστερ, που δημοσιεύτηκε στο Muntasir Μεδια του Ισλαμικού Κράτους.

Με φόντο την πυρκαγιά στον καθεδρικό ναό αναγράφει:

«Να έχετε μια καλή μέρα».

«Η κατασκευή του ξεκίνησε το έτος 1163 και τελείωσε το 1345. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε τον πολυθεϊσμό σας».

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/inline-images/isis-panagia-ton-parision-poster.jpg

Να σημειώσουμε πως οι τζιχαντιστές απειλούσαν για χρόνια να κάψουν την Παναγία των Παρισίων.

Φυσικά, οι εισαγγελείς και οι αρχές του Παρισιού, από την πρώτη στιγμή, απέκλεισαν το σενάριο του εμπρησμού και της τρομοκρατικής ενέργειας! Αυτό προκάλεσε δυσπιστία σε πολλούς, αφού ήταν πολύ…νωρίς για να βγει ένα τέτοιο συμπέρασμα.

Μάλιστα η ανακοίνωση πως έχει αποκλειστεί εμπρησμός και τρομοκρατική ενέργεια, ήρθε όταν ακόμη δεν είχε καλά-καλά σβήσει η φωτιά!

Πριν ένα μήνα, να υπενθυμίσουμε πως είχε πιάσει μυστηριωδώς φωτιά, ο επίσης ιστορικός ναός του Αγίου Σουπλήκιου στο Παρίσι!

Πολλοί σκέφτηκαν, μήπως η φωτιά στον Άγιο Σουπλήκιο ήταν μια πρόβα τζενεράλε για αυτό που ακολούθησε στην Παναγία των Παρισίων!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

  • 122
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...