• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΗΠΑ: Έστησαν σατανικό μνημείο, δίπλα από Χριστουγεννιάτικο δέντρο (ΦΩΤΟ)

ΗΠΑ: Έστησαν σατανικό μνημείο, δίπλα από Χριστουγεννιάτικο δέντρο (ΦΩΤΟ)

Έστησαν σατανικό μνημείο, στην πολιτεία Ιλλινόις των ΗΠΑ. Μάλιστα το έστησαν μέσα σε κυβερνητικό κτήριο, στο οποίο στεγάζεται η κυβέρνηση της πολιτείας στην ουσία.

Στο μνημείο βλέπουμε ένα χέρι να κρατάει ένα μήλο και να σημειωθεί ότι: Ένα φίδι, έχει τυλίξει το χέρι αλλά και το μήλο.

Με μεγάλα γράμματα, βλέπουμε γραμμένες τις εξής λέξεις:

Η γνώση είναι το μεγαλύτερο δώρο!

Δείτε το σατανικό μνημείο:

Ξεκάθαρος ο συμβολισμός και προσέξτε:

Οι σατανιστές λένε ότι η γνώση είναι το μεγαλύτερο δώρο. Αυτοί όμως, φρόντισαν να την κρύψουν, οπότε είναι το λιγότερο υποκριτές. Προφανώς, στις ΗΠΑ ο Τραμπ έχει να κάνει πολύ δουλειά ακόμα. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν σατανικά μνημεία, δίπλα από Χριστιανικά σύμβολα ή δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε αυτή την περίπτωση και γενικότερα, δεν είναι λογικό να υπάρχουν σατανικά σύμβολα.

Προσοχή!

Κάθε πολιτεία στις ΗΠΑ, αποτελεί αυτόνομο κράτος στην ουσία, αφού έχει την δική της νομοθεσία. Οπότε ο Τραμπ δεν ελέγχει τα πάντα μέσα στις ΗΠΑ. Ανώτατος άρχοντας κάθε πολιτείας είναι ο κυβερνήτης. Στο ιλλινόις οι Δημοκρατικοί (Αντιπολίτευση – Νέα Τάξη), έχουν το προπύργιό τους.

Συμπέρασμα

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, οι σατανιστές έχουν αποκτήσει δικαιώματα. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο τώρα πια. Πριν από μερικά χρόνια, όλα τα παραπάνω θα τα θεωρούσαμε γελοία!!!!