• Αρχική
  • Άρθρα
  • Γιάννης Αγγελάκας: Αν δεν παίξουν οι «Rotting Christ» ακυρώνω την συναυλία μου στην Πάτρα

Γιάννης Αγγελάκας: Αν δεν παίξουν οι «Rotting Christ» ακυρώνω την συναυλία μου στην Πάτρα

Διαστάσεις έχει πάρει η απόφαση του Δήμου της Πάτρας να πάρει πίσω την αίθουσα «Αίγλη» της Βέσο Μάρε που είχε αρχικά παραχωρηθεί για την αποψινή συναυλία των «Rotting Christ» καθώς ο Γιάννης Αγγελάκας διεμήνυσε ότι αν δεν εμφανιστεί το συγκρότημα θα ακυρώσει και ο ίδιος τη δική του συναυλία.

O Γιάννης Αγγελάκας είχε προγραμματίσει να δώσει συναυλία στην «Αίγλη» αύριο Σάββατο. Με ευθείες κατά του Δήμου της Πάτρας, αναφέρει ότι αν δεν εμφανιστούν οι Rotting Christ (Σάπιος Χριστός), ούτε ο ίδιος θα εμφανιστεί. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του στο Facebook αναφέρει: «Rotting Greece (Σάπια Ελλάδα) μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων» αναφέρει ο Γιάννης Αγγελάκας σχετικά με τον Πανελλήνιο σάλο που δημιουργήθηκε τα τελευταία 24ωρα μετά την απόφαση να μην παραχωρηθεί ο χώρος της Αίγλης στο συγκρότημα Rotting Christ.

Όπως ο επίσης τονίζει: «αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε, δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο. Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη».

ΦΩΤΟ: eurokinissi