Χυδαιότητες των Τούρκων χωρίς σταματημό: «Ας κάνουμε την Αγία Σοφία μπ@@έλο!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ως μέσο...τυφλής εκδίκησης κατά των Ελλήνων.

Κάθε μέρα που περνάει οι Τούρκοι ξεπερνάνε τους εαυτούς τους αναφορικά με την Αγία Σοφία και την περιβόητη μετατροπή της σε τζαμί.

Ωστόσο αυτά που ακούστηκαν live σε φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό σταθμό στην Τουρκία ξεπερνούν τις όποιες προκλητικές εξαγγελίες για την Αγία Σοφία έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Ο λόγος για την «πρόταση» του ισλαμιστή Τούρκου καθηγητή ιστορίας και πρώην προέδρου του κρατικού ιδρύματος Τουρκικής Ιστορίας, Γιουσούφ Χαλάτσογλου, ο οποίος και απασφάλισε ζητώντας να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε…μπ@@έλο προκειμένου «οι Έλληνες να πάρουν το μάθημά τους».

Ειδικότερα, σε συζήτηση για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ειπώθηκε πως εφόσον οι Έλληνες , σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους ιστορικούς, μετέτρεψαν σε οίκους ανοχής τα τζαμιά, έτσι και εκείνοι (σ.σ. οι Τούρκοι) θα πρέπει να κάνουν το ίδιο και με την Αγία Σοφία!

Όταν μάλιστα ο Τζεμ Τοκέρ, πρώην πρόεδρος του Φιλελεύθερου Κόμματος, τονίζει πως «εμείς δεν πρέπει να γίνουμε όπως οι Έλληνες», τότε παίρνει την μάλλον οργισμένη απάντηση από τον καθηγητή ιστορίας Γιουσούφ Χαλάτσογλου:

«Όχι δεν ισχύουν αυτά. Υπάρχει και η αρχή της αμοιβαιότητας μεταξύ των κρατών. Μην τα λέτε αυτά. Δεν μιλάτε καθόλου όταν τα τζάμια σας στην Ελλάδα πυρπολούνται, καταστρέφονται, μετατρέπονται σε μπ@@έλα ενώ τα ταφικά μνημεία γίνονται εκκλησίες».

Δείτε το υποτιτλισμένο βίντεο με τις προκλητικότατες δηλώσεις των παρακάτω -αυτοαποκαλούμενων- λόγιων:

(φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί