• Αρχική
  • Άρθρα
  • Χρυσόστομος Κύπρου: Ανοησίες τα περί Αντιχρίστου – Θα απολύω όποιον δεν εμβολιάζεται – ΗΧΗΤΙΚΟ

Χρυσόστομος Κύπρου: Ανοησίες τα περί Αντιχρίστου – Θα απολύω όποιον δεν εμβολιάζεται – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνεχής επιλογή στρατοπέδων…

Και στην Κύπρο, η επίσημη Εκκλησία ταυτίζεται με τις απόψεις του Κράτους.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης είπε πως θα απολύσει όποιον είναι ανεμβολίαστος στην Αρχιεπισκοπή, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση Αναστασιάδη να τιμωρήσει αυστηρά όσους συμμετείχαν στα επεισόδια κατά τηλεοπτικού σταθμού:

«Σήμερα έβγαλα ανακοίνωση στην Αρχιεπισκοπή, όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, επειδή σε μια εβδομάδα πάμε διακοπές και επιστρέφοντας πίσω πρέπει να είναι όλοι εμβολιασμένοι. Όσοι δεν εμβολιαστούν να μην επιστρέψουν πίσω στη δουλεία τους. Να θεωρήσουν τον εαυτό τους ως απολυμένοι, θα τους απολύσω και δεν το συζητώ αυτό με κανέναν. Ή πείθονται και πηγαίνουν και εμβολιάζονται ή υπάγονται από υπάλληλοι της Αρχιεπισκοπής. Τελεία και παύλα. Να μάθουν να σέβονται και τους άλλους. Θα καλέσω σύνοδο πολύ σύντομα μετά τις διακοπές διότι πρέπει να προσγειωθούν οι πάντες».

Μάλιστα για όσους προκάλεσαν τα επεισόδια στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ ο Μακαριότατος ανέφερε: «Νομίζω ότι το κάνουν ξεπίτηδες δεν υστερούνται μυαλού. Πρέπει η Κυβέρνηση να φανεί πολύ αυστηρή».

Ακούστε στο ηχητικό τον Αρχιεπίσκοπο να χαρακτηρίζει ως «ανοησίες» την σύνδεση του κορωνοϊού με την «νέα τάξη πραγμάτων», τον Αντίχριστο και το «χάραγμα».